Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Imagini incredibile! Zăpadă de peste 4 metri în România, în luna mai! Unde s-au așternut nămeții

Imagini incredibile au fost surprinse pe Transalpina. Cunoscuta șosea montană a fost acoperită aproape în întregime de zăpadă.

A.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Secţia Drumuri Naţionale Târgu-Jiu a fost chemată să deblocheze șoseaua, zăpada atingând în unele zone chiar și peste 4 metri.

În zona pasului Urdele, la 2.145 metri, troienele de zăpadă au depășit 4 metri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Secţia Drumuri Naţionale Târgu-Jiu intervine la această oră pentru degajarea carosabilului, cu toate efectivele de care dispune. Imaginile incredibile de pe Transalpina au fost surprinse chiar de către Secţia Drumuri Naţionale Târgu-Jiu. 

Zăpadă și în Brașov

Prima ninsoare a lunii mai a fost surprinsă chiar la Predeal. Mai mult decât atât, pe platoul Bucegilor, stratul se zăpadă depășea zilele trecute un metru. Nici Brașovul nu a rămas fără zăpadă! De asemenea, și pe DN 18, Pasul Prislop, a nins.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI