Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Imagini șocante lângă București: O femeie a atacat cu cuțitul un copil de 10 ani

Imagini greu de privit vin din Chiajna, de langa Bucuresti, unde o femeie a atacat cu cutitul un copil de 10 ani si i-a dat foc unui barbat cu care se certase. Doar o minune a facut ca micutul sa scape cu viata. Femeia a fost incatusata de politisti in cele din urma si dusa la spital. Oamenii sunt speriati si nu mai vor sa-si lase copiii pe strada.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au fost momente de panica printre localnicii din satul Dudu, din Ilfov, aflat chiar langa capitala Romaniei. Oamenii au sunat la 112 dupa ce au asistat la scene de o violenta extrema care par posibile doar in filme. O femeie de 23 de ani a aruncat cu benzina si a incercat sa-i dea foc barbatului cu care avea o relatie, totul in urma unei neintelegeri. Omul locuia intr-o casa in constructie, cu acordul proprietarilor, ca sa pazeasca locul. Femeia e cunoscuta de cei din cartier, care se tem de ea.

Citeste si: Suspectul în cazul cadavrului găsit pe un câmp din Ilfov a fost reţinut

Dar agresoarea nu s-a oprit aici. Doar cateva minute mai tarziu, a incercat sa-l atace pe un baiat de zece ani, care se juca pe strada.

Micutul a fugit catre scara blocului, disperat sa scape, dar femeia l-a urmarit, a pus piciorul in usa si a intrat dupa el pana in apartamentul in care locuieste copilul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Poliţist din Timiş aflat în misiune, înjunghiat în picior cu un cuţit

Micutul a fost salvat din mainile agresoarei de un alt copil, prietenul lui de joaca.

Toata actiunea a fost surprinsa de camerele de supraveghere pe care locuitorii, din fericire, si le-au instalat in cartier. Acum, oamenilor le este frica sa mai iasa din case.

Citeste si: Scene incredibile în centrul Capitalei: Supărat că a pierdut la jocurile de noroc, a agresat mai multe persoane- VIDEO

Surse din cadrul anchetei spun ca agresoarea are probleme psihice si ca ar mai fi fost internata. Acum este in spital, pentru ca micutul a incercat sa se apere si a ranit-o la randul lui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI