Scena groazei a fost surprinsă de o familie ce se plimba cu barca, iar autoritățile au fost alertate imediat.

Impactul șalupei care practic s-a urcat pe caiacele copiilor a fost atât de violent, încât unul dintre minori a fost la un pas să-și piardă brațul.

Barca în care se aflau cei patru minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani a fost pur și simplu secționată în două.

Citeste si: VIDEO| Copil de 12 ani, snopit în bătaie de două mame furioase. Imagini șocante

Bărbatul care conducea ambarcațiunea care a produs accidentul a fost interogat de polițiști.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O mașină a sărit în aer la Râmnicu Vâlcea, într-o parcare

„Victimele sunt patru băieţi sportivi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. Se aflau la antrenament într-un caiac de 4. Copiii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Din fericire, nu au fost răniţi și nu au necesitat spitalizare”, a declarat directorul Club Sportiv Scolar Orsova, profesorul Alexandru Ghitoaica, pentru  Romaniatv.net.

„Astăzi, ora 12.30, pe fluviul Dunărea, în zona municipiului Orșova, o ambarcațiune de agrement a intrat în coliziune cu un caiac, în care se aflau 4 persoane.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, fără a necesita spitalizarea.

Persoanele implicate au fost recuperate din apă și conduse, în siguranță, la mal.

Polițiștii Postului Transporturi Navale Orșova, în colaborare cu Căpitănia Orșova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment.”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Citeste si: Radu a murit la doar 23 de ani! Tânărul din Olt a suferit un accident feroviar grav

Vezi imaginile cu momentul impactului:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si