În Piața Victoriei a început urmărirea ca în filme. Individul de la volan conducea pe contrasens când polițiștii au încercat să îl oprească. Însă el i-a ignorat și a pornit în viteză. Nu a trecut multă vreme și un echipaj a reușit să-i întrerupă goana nebună pe șoseaua Ștefan cel Mare. Doar că bărbatul a devenit brusc agresiv și a luat-o iar din loc.

În cursa lui inconștientă, cu poliția pe urme, teribilistul de 30 de ani a lovit doi oameni pe trecerea de pietoni, care, din fericire, au scăpat cu răni ușoare.

Bărbatul a oprit apoi în parcarea unui centru comercial si a mers într-un magazin unde, chipurile, ar fi vrut să o ceară de nevastă pe una dintre vânzătoare. Abia acolo au reușit polițiștii să îl încătușeze.

Citeste si: Se întâmplă în România, la Vaslui. Un șofer băut a accidentat un pieton beat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Doar că vânzătoarea pețită de individ le-a spus polițiștilor că nici măcar nu îl cunoștea. Culmea, nu era nici beat, nici drogat, spun polițiștii. Dar nici nu a putut fi audiat imediat după ce a fost prins. Le-a spus că se simte extrem de rău și a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Universitar.

De acolo, a fost dus la Spitalul Obregia, după ce anchetatorii au observat la el anumite gesturi pe care nu le putea controla, cum ar fi clipitul excesiv din ochi.

Însă medicii au concluzionat că nu are mintea deloc tulburată, așa că a fost reținut.

El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, ultraj şi ingreunarea circulaţiei. Surse din poliţie spun că ar mai fi stat în spatele gratiilor și în trecut, fiind acuzat de fapte cu violență. Era consumator de etnobotanice și la un moment dat și-a dat foc la casă.

Dr. Adela Ciobanu, medic psihiatru: Înțeleg că e o persoană care s-a luptat cu poliția și cred că nu sesiza ceea ce face. Probabil că va răspunde dacă are discernământ.

Imagini terifiante cu șoferii teribiliști din Capitală. Haos la volan

Și nu e singurul care a pus polițiștii pe jar pe bulevardele din Capitală. Un adolescent de 16 ani, care provine dintr-un orfelinat, a provocat haos la volanul unei dube.

Băiatul furase duba de la patronul unui magazin care îi dăduse cheile să o curețe. Polițiștii l-au observat când circula pe linia de tramvai și au încercat să îl oprească- moment în care a demarat în trombă- cu spatele.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| O mașină a sărit în aer, în Capitală. Greșeala comisă de șofer îi putea fi fatală

CIPRIAN ROMANESCU, PURTĂTOR DE CUVÂNT POLIȚIA CAPITALEI: În urma evenimentului, un echipaj a fost avariat, autoutiliatara a pătruns pe trotuar, a dărâmat gardul ornamental, a lovit un copac și s-a oprit în alt copac.

Tânărul a încercat să fugă, dar a fost prins. El s-a ales cu dosar penal pentru furt și conducere fără permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si