Sunt momente de stupefacție în "Casa Iubirii", după anunțul neașteptat făcut de Andreea Mantea: "În această gală, pleacă acasă ambii concurenți".  

Cine sunt concurenții care urmează să fie eliminați în gala de duminică seara de la Kanal D? 

Citește și: VIDEO. Răsturnare de situație între Robi și Julia din "Casa Iubirii". "Aveți o iubire interzisă. Virginia trebuie să știe"

După o săptămână marcată de tensiuni, atacuri și împăcări, dar și de venirea a doi noi concurenți, un băiat și o fată- Bogdan și Rebecca, ambii din Craiova- este momentul unor eliminări din "Casa Iubirii".

Cine pleacă astăzi acasă? În momentul în care moderatoarea Andreea Mantea a dat veștea-șoc, s-a instalat uimirea totală printre concurenți.

casa iubirii eliminare 31 martie 2024

Patrick a reacționat uluit: "Ce?!"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Momentele tensionate dintre fete au continuat și în gala de duminică. Larisa și-a exprimat din nou suspiciunea cu privire la realitatea relației din Robert și Giuly.

Apariția lui Bogdan în "Casa Iubirii" a șubrezit brusc și relația dintre Robi și Virginia. Concurenta s-a săturat să vadă glumele pe care partenerul ei le face cu Julia.  

Robert nu își vede viitorul în casă fara Giuly! ,,Îl aștept afară", spune concurenta

Robert spune că nu crede că și-ar putea continua parcursul în casă dacă Giuly ar fi eliminată în gala din această duminică.

Giuly spune că, în scenariul eliminării sale, îl așteaptă pe Robert afară. "Lui Robert i-aș pune să își continue parcursul. Dacă va fi să fim împreună, eu îl aștept afară", a promis ea.

Giuly spune că preferă să se focuseze pe ea însăși și pe sentimentele ei, nu pe vorbele răutăcioase ale altora.

Robert nu își vede viitorul în casă fara Giuly! ,,Îl aștept afară", spune concurenta

Robert nu își vede viitorul în casă fara Giuly! ,,Îl aștept afară", spune concurenta

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andree a Mantea: „Sunteți ok? Giuly nu e ok. Nu mai zâmbești.”
Giuly: „Nu, nu mai zâmbesc.”
Larisa: „În ceea ce privește tentativa ei de relație cu Robert, eu nu cred.”
Giuly: „Mi se pare că toată săptămâna am vorbit degeaba.Nu mai generaliza Patrick! Dacă ție îți vine un mesaj, și îți vin 100 de mesaje pozitive, tu te focusezi pe acel 1% din mesajul negativ. Eu măcar mă focusez pe mine, ceea ce nu face toată lumea.

Andreea Mantea Anunțul făcut de Andreea Mantea îi lasă pe concurenți cu gurile căscate, și anume că vor părăsi „Casa Iubirii” nu unul, ci doi participanți.

Cum se va termina gala și care vor fi deciziile legate de concurenți se pot urmări în cadrul galei de duminică, 31 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si