Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | În an electoral, în București s-a reluat procesul de reabilitare termică a blocurilor!

Avem un an cu doua randuri de alegeri, asa ca in marile orase e forfota mare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se schimba borduri, se planteaza flori iar in Bucuresti s-a reluat procesul de reabilitare termica a blocurilor. Oamenii sunt multumiti ca se lucreaza, dar spun ca ar fi nevoie de alegeri in fiecare an pentru rezolvarea tuturor problemelor.

Citeste si: Un șofer din Iași a urcat pe capotă un polițist! Tânărul agent a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat în stradă?

Intr-un singur sector din capitala s-a semnat un contract pentru reabilitarea termica a 74 de blocuri. Intamplator sau nu, lucrarile au inceput in an… electoral.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Pana la urma, oamenii sunt multumiti ca se munceste. Doar ca la o scurta plimbare pe stradutele din spatele marilor bulevarde descoperim foarte multe blocuri cu probleme. Fatadele sunt gaurite iar pierderile termice sunt uriase in miez de iarna.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis a anunțat temele referendumului. Ce vor vota românii

Multi dintre locuitori si-au pierdut speranta ca vor vedea schele montate pe blocul lor.

De pe site-ul unei primarii aflam ca reabilitarea termica a unui bloc cu 8 scari poate costa peste 15 milioane de lei, adica aproximativ 3 milioane de euro.

Mai in gluma, mai in serios, vestea buna este ca urmeaza doi ani cu alegeri. Asa ca ar trebui sa vedem muncitorii tot mai des in actiune. Totul e sa fie si cu folos, pentru ca vorbim de bani publici.

Citeste si: Mama copiilor bătuți cu bestialitate de tată a vorbit! Mărturia femeii este șocantă: "A mai omorât un om, a făcut puşcărie"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI