Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | În culisele emisiunii „Îmi place dansul”. Ce spun jurații

Show-ul "Imi place dansul", care incepe in toamna, la Kanal D, are in echipa 4 jurati dedicati trup si suflet acestei pasiuni! Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle si Cocuta sunt in toiul pregatirilor pentru emisiunea fenomen.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Juratii emisiunii ,,Imi place dansul!" au avut ocazia sa se cunoasca mai bine in timpul pregatirilor pentru sedinta foto.

EMIL RENGLE: Am asa o presimtire, si-ti zic asta foarte sincer, cred ca aceasta emisiune va fi cea mai tare emisiune data vreodata in Romania, pentru ca formatul emisiunii permite acest lucru. pe langa faptul ca vom cunoaste dansatori, stiluri diferite, va fi un show un spectacol, va fi spectacolul tarii.

Beatrice Rancea este unul dintre cei mai apreciati regizori de spectacole de teatru si opera, atat in tara, cat si in strainatate. A montat zeci de productii, in care dansul a reprezentat o parte esentiala.

Reporter: Cum merg pregatirile?

BEATRICE RANCEA: Extraordinar, sunt foarte foarte provocatoare pentru ca iata, dupa foarte multi ani in spatele scenei, mi-am reamintit cum e sa fii interpret.

Cocuta s-a remarcat de-a lungul timpului prin creativitate, dinamism si puterea de a-si atrage atat simpatia publicului, dar si pe a celor alaturi de care a lucrat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

COCUTA: Eu cred ca emisiunea va fi un super succes, pentru ca Romania asteapta de mult timp o emisiune cu dans si despre dans.

CRBL este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, cu o cariera de mai bine de 20 ani.

CRBL: Eram copil, aveam 3 ani si atunci am dansat calusul pentru prima oara. cred ca atunci putem spune ca am avut contact cu scena.

ca aveam o scena unde dansam calusul la camin. Daca nu ma apucam de dansuri, cu siguranta eram salvamontist sau eram in armata. Sau, cu siguranta, in directia asta eram.

BEATRICE RANCEA: Prima lectie de dans a fost la 4 ani si va marturisesc ca este un microb care te tine toata viata.

Pentru ca fiecare jurat are un stil de dans diferit pe care este specializat, ei vor avea mereu un punct de vedere diferit.

CRBL: Street dance-ul ramane stilul de dans preferat pentru ca le include pe toate. te poti exprima, nu ai reguli stricte, nu ai pasi de baza, ca sa zic asa.

EMIL RENGLE: Stilul meu de dans preferat este dansul pe tocuri.

COCUTA: Stilul de dans contemporan este cel pe care il prefer eu si il prefer corpul meu, dar daca ar fi la ceva ce sa admir, nu ma pot decide pentru ca imi place dansul.

Cu o poveste de viata extraordinara, Emil Rengle a intalnit in cautarile sale artistice oameni care l-au inspirat sa-si cultive permanent talentul si libertatea de exprimare si, astfel, sa influenteze pozitiv o intreaga generatie.

Castingul pentru cel mai spectaculos si intens show al toamnei este in plina desfasurare. Toti cei care isi doresc sa-si exprime talentul in fata tarii intregi se pot inscrie in cursa pentru competitia televizata "Imi place dansul", accesand pagina casting.kanald.ro.

Ii asteapta una dintre cele mai frumoase experiente ale vietii lor, adrenalina competitiei, un show total si premiul de 100.000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI