Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - În noaptea dintre ani, 10 cupluri s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Zece cupluri au ales să se căsătorească de Revelion la Poarta Sărutului din Târgu Jiu. A devenit deja o tradiție ca în noaptea dintre ani tinerii să vină aici să-și unească destinele.

Maria Stiuca,

S-au căsătorit la Poarta Sărutului [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru 10 cupluri, Revelionul va fi de acum încolo prilej de dublă sărbătoare pentru că au ales să spună cel mai important „Da” din viața lor, chiar în noaptea dintre ani.

Căsătoriți la Poarta Sărutului, de Revelion

A devenit o tradiție ca la Târgu Jiu, în noaptea dinte ani să se oficieze căsătorii, iar mulți tineri din toate colțurile țării aleg să-și unească destinele aici, la Poarta a Sărutului, sculptată de Constantin Brâncuși.

Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru o nouă rundă de petreceri. Revelion prelungit într-un resort din Cluj-Napoca

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

După ce au primit felicitările și au semnat actele, tinerii căsătoriți au mers să serbeze trecerea în noul an, în calitate de soți.

Cele zece cupluri care s-au cununat sub Poarta Sărutului, în primele minute din 2024, cred că un astfel de eveniment le va aduce noroc în căsnicie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI