Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | In Saptamana Altfel fostii concurenti de la Exatlon au adus zambetul pe buze a zeci de elevi!

Faimosii si Razboinici si-au impartit echipele si au facut un adevarat show sportiv alaturi de micutii scolari.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa si-au facut intrarea fostii concurenti de la Exatlon, Giani Kirita, Alex Nedelcu, Stefan Floroaica, Diana Bulimar, Cristi Pulhac si Cristina Nedelcu, in uralele a zeci de scolari.

Citeste si: VIDEO| Florile ofera un spectacol parfumat la Oradea in aceasta perioada. Magnoliile au inflorit si creeaza un peisaj feeric.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In cadrul programului "Scoala Altfel", fosti concurenti ai reality-ului care a cucerit milioane de romani s-au aflat in mijlocul copiilor de la Scoala numarul 89 "Nicolae Labis", din Bucuresti, in sala de sport, si le-au fost alaturi pe trasee care le-au testat acestora viteza, echilibrul, indemanarea, puterea de concentrare si, nu in ultimul rand, spiritul de echipa.

Cu spirit de campioni si multa ambitie cei mici au tinut sa arate ca pot reusi si s-au sustinut reciproc.

Citeste si: 12 persoane din București, Dâmbovița și Călărași, duse la audieri pentru că ar fi racolat minore și le-ar fi obligat să se prostitueze!

Fostii concurenti „Exatlon" au trait la maximum, alaturi de copii, emotia evolutiei pe traseele organizate in sala de sport.

La finalul competitiei cei mici i-au luat cu asalt pe fostii exatlonisti pentru sesiunea de autografe si poze. Nici sfaturile nu au lipsit de la ora de sport Exatlon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI