Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- În vizită la teatrul din Cluj-Napoca. VIzitatorii au putut participa la diferite activități

Diferite activități la Teatrul Național din Cluj Napoca. Vizitatorii au putut participa la mai multe acțiuni incluse în programul porților deschise.

Redactia Stirile Kanal D,

În vizită la teatrul din Cluj-Napoca [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Teatrul Național din Cluj-Napoca și-a deschis porțile publicului dornic să exploreze clădirea emblematică din oraș. Oamenii au putut vedea ce se întâmplă în spatele scenelor, s-au putut plimba în toate zonele teatrului și au putut participa la o mulțime de activități. În plus, în aceste zile, foaierul teatrului este împodobit de sărbătoare și arată ca-n povești, a transmis Cristina Dorobanțu.

În vizită la teatrul din Cluj-Napoca

Teatrul Național din Cluj-Napoca, o clădire emblematica si de o frumusețe aparte, și-a deschis porțile publicului in weekend. Sute de oameni au trecut pragul instituției care a pregătit o mulțime de activități cu această ocazie. Publicul a putut vedea și ce se întâmplă în spatele cortinelor.

Ni s-a părut o chestie nouă, ceva ce putem să facem împreuna într-o seară...

e prima dată când venim,  a spus un vizitator.

Nu ne-am uitat mai mult peste program, dar mi s-a părut chiar prima activitate foarte interesantă și am zis să venim și să rămânem până la sfârșit, a spus un vizitator.

Încă de la intrare oamenii au fost întâmpinați de un decor parcă din povești. Brazii de Crăciun și ornamentele de sărbătoare au adus o frumusețe aparte încăperilor istorice, iar publicul nu a ratat ocazia de a se fotografia aici.

În sala mare au avut loc mai multe spectacole și activități interactive. Cursurile de tango au atras foarte multi curioși, dornici să învețe să danseze.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Partea cu tango-ul și partea cu teatrul și improvizația, astea m-au atras pe mine cel mai tare, a spus un vizitator.

Și teatrul de improvizație a fost pe placul spectatorilor.

Avem unele evenimente care și-au creat o tradiție, cum ar fi concertele de la scena mare sau cursurile de dans de la scena mare sau atelierele pentru copii sau adolescenți, avem patru concerte de colinde, a

declarat Delia Oancea, purtător de cuvânt Teatrul Național Cluj-Napoca.

Aici e un atelier de la teatrul de umbre, unde ne familiarizam cu o altă formă de teatru, de animație, așa cum e teatrul de păpuși, a declarat Ruxandra Purdea, actriță.

Programul porților deschise la Teatrul Național din Cluj- Napoca s-a aflat la cea de-a 11 ediție si s-a bucurat din nou de un real succes.

Citește și: VIDEO- Artistul ridică publicul în picioare. Cristian Bănățeanu, considerat erou de fiul său

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI