Locomotivă în flăcări, ore pierdute în gări

Imaginile dramatice în care pompierii se luptă cu flăcările au fost surprinse seara trecută între stațiile Crivina și Brazi. Locomotiva unui tren privat de marfă a luat foc în jurul orei 17 și, timp de 2 ore, echipele ISU au dus o misiune contracronometru pentru a stinge incendiul, astfel încât circulația să fie reluată pe acel tronson.

Citeste si: FOTO| Locomotiva unui tren de marfă care transporta îngrăşăminte chimice a luat foc în apropiere de Ploieşti

Sute de călători, afectați de circulația blocată a trenurilor

În tot acest timp, sute de călători, blocați în gara Brazi, au coborât din vagoane si au căutat modalități prin care să-și petreacă timpul și așa pierdut pe căile ferate în țara noastră.

Citeste si: Întârzieri de sute de minute la sosirea și plecarea trenurilor din Gara de Nord din cauza unei locomotive care a luat foc

Circulația trenurilor a fost reluată 2 ore mai târziu, însă traficul feroviar a fost complet dat peste cap. O spune și Teea, o altă tânără care venea aseara de la Brașov cu trenul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Teea Vasilescu, pasageră: „La Ploiești, s-a oprit totul! Ne-au anunțat că arde o locomotivă undeva între Periș și următoarea localitate! A însemnat doar o călătorie mult mai lungă, adică au fost 3 ore în plus față de cele 3 ore pe care le face trenul din Brașov până în Buftea! ”

În tot acest haos, ministrul Transporturilor a transmis un mesaj greu de înțeles de către toți cei care au de suferit din cauza dezastrului de pe căile ferate:

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: „Nu e nici primul și, din păcate, nu va fi nici ultimul incident de acest tip. Infrastructura feroviară din România nu că este în urmă!(...) Partea feroviară e mult în urmă față de standardele de care avem nevoie!”  

Citeste si: Protest al feroviarilor. Trenurile care pleacă sau ajung în Gara de Nord au sute de minute întârziere

Șeful de la Transporturi promite că problemele vor fi rezolvate cu bani europeni.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si