Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Incendiu puternic la etajul șase. O femeie a sărit de la geam

Un apartament situat la etajul șase al unui bloc aflat în Constanța a luat foc. O femeie a sărit pe geam din locuința în flăcări, pentru a-și salva viața.

Iulian Ciurea,

O femeie a sărit pe geam de la etajul șase de frica flăcărilor [Sursa foto: Libertatea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O scena de groaza a infiorat in aceasta dimineata locuitorii din Constanta. Un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de pe bulevardul Mamaia a luat foc.Flacari puternice urmate de un fum gros au fost filmate de trecatorii care au surprins si momentul teribil in care o femeie se arunca in gol, de frica sa nu arda de vie.

Salvatorii sositi au gasit-o pe femeie in stop cardiorespirator si au efectuat manevre de resuscitare.
Si echipajele de pompieri au venit de urgenta.

O femeie a sărit pe geam de la etajul șase, ca să scape de incendiu

„Se intervine cu 3 autospeciale și o autoscară pentru lichidarea incendiului izbucnit la un apartament situat în municipiul Constanța, la etajul 6 dintr-un bloc cu 7 nivele.

Apartamentul arde generalizat cu flacără deschisă și degajare mare de fum. Din păcare avem și o victimă, o femeie care în momentul de față se află în stop cardiorespirator. Avem 3 ambulanțe la fața locului. Acordă ajutor medical proprietarei apartamentului”, spun cei de la ISU.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din pacate echipajele de interventie au fost nevoite sa declare ulterior decesul femeii
Apartamentul a ars cu flacara deschisa si cu degajari mari de fum, vizibile de la departare.

Se pare că flăcările au izbucnit de la o lumânare.

Incendiul a izbucnit putin dupa ora 9 dimineata. Echipajele de interventie au anuntat ca apartamentul a ars in intregime.Mai multe apartamente au fost afectate iar locatarii evacuati. Coloana groasa de fum negru era vizibila de la departare iar traficul a fost blocat pe bulevardul Mamaia, pe sensul spre Delfinariu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI