Robi și Teodora au declarat că nu mai există nicio șansă de împăcare între ei. Cei doi concurenți au mărturisit că nu se vor împăca, în ciuda faptului că Teodora a declarat că suferă.

Robi și Teodora refuză să se împace: "Încerc să mă resemnez"

Teodora susține că este bine, deși o doare tot ce se petrece între ea si Robi. Concurenta are speranța că totul va trece și susține că între ea și Robi nu mai e cale de împăcare.

Robi, de asemenea, susține că nu se va mai împăca cu Teodora. Mai mult decât atât, concurentul a mărturisit că dacă s-ar fi oprit de prima dată, nu s-ar fi ajuns în această situație.

Citește și: VIDEO Robi, sătul până peste cap de scuzele Teodorei! Și-a ieșit din minți când a auzit de ce nu vrea să ducă relația la un alt nivel: „Ce-mi face fetița asta!”

Teodora: Încerc să-mi ies din stări, încerc să mă obișnuiesc cu gândul, eu îl las să fie fericit, să nu se mai simtă pus în anumite ipostaze și lucrurile o să se așeze de la sine.

Robi: Exact!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Ce este interzis să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 26 octombrie- wowbiz.ro

Moldo: Dar credeți că mai există vreo șansă de împăcare?

Robi: Nu!

Teodora: Nu. Absolut deloc!(...) Încerc să mă resemnez. Mi-e greu, mă doare, dar o să fie bine! O să-mi fie bine, toate trec.

Robi: Singura persoană care a greșit sunt eu pentru că nu am încetat când am simțit prima dată că se ajunge tot timpul aici.

Teodora: Nu, trebuia eu să încetez de mult să nu se mai ajungă la asta.

Robi: Sincer, nu cred că ai avut vreodată inițiativa de a înceta. Eu am avut și am încetat... În fine, Teo...

Citește și: VIDEO Și-a dorit inima ei, dar acum nu o mai vrea! Gestul Teodorei l-a făcut pe Robi să renunțe la lupta lor contra tuturor, chiar și a părinților brunetei: „Nu mai vreau! Gata!”

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Jojo și Paul Ipate, la un an de la nuntă. Cum s-a schimbat viața lor de atunci: ”Nu ne spunem ‘bărbatul meu, soția mea’”- radioimpuls.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Gagea intervine și Teodora își iese din minți.

Părea concurentul a revoltat-o, iar Robi a intervenit spunând că până nu de mult, Gagea ar fi avut altă părere. Teodora nu îi acceptă părerea, mai ales că nu este adevărată.

După discuțiile în contradictoriu, mama Teodorei a venit în emisiune. Aceasta dorește să lămurească situația dintre fiica sa și Robi și se întâlnește pe rând cu cei doi în camera roșie.

Pentru a vedea dacă se schimbă situația dintre cei doi după discuțiile cu mama Teodorei, urmărește emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si