Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Incident aerian deasupra Mării Negre

Incident aviatic între ruşi şi americani deasupra Mării Negre. Un bombardier B-52 al Forţelor Aeriene SUA a fost interceptat de două avioane de luptă ruseşti.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Piloţii ruşi s-au apropiat periculos de mult de avionul american. Pentagonul a difuzat imaginile care confirmă această variantă.

Pilotul american a surprins întregul incident petrecut vineri deasupra Mării Negre. Ceea ce vedeţi acum este avionul de vânătoare rusesc. La un moment dat, pilotul acestuia face o manevră extrem de periculoasă şi îi taie calea, practic, bombardierului american.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Piloţii acestuia spun că manevra s-ar fi repetat de mai multe ori. Acesastă apropiere periculoasă a piloţilor ruşi produce turbulenţe şi se poate observa cum avionul care aparţine Forţelor Aeriene SUA se clatină serios.

Anunţul făcut de Pentagon

Pentagonul a catalogat manevrele făcute de avioanele care aparţin Rusiei drept nesigure şi lipsite de profesionalism.

Bombardierul SUA a zburat deasupra a 30 de țări membre NATO vineri, în semn de solidaritate.

Această demonstrație a capacității militare americane a venit pe fondul tensiunilor continue cu Rusia şi după ce Administraţia Trump a luat recent decizia de a reduce efectivele de trupe americane în Europa.

Citeste si: Ofițer francez, angajat la NATO, arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei

Citeste si: Ce pericol ne pândește? Mutare bombă făcută de NATO în inima României

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI