Close sidebar
Close sidebar

VIDEO India: Tragedie infioratoare, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un spital. Cel putin 20 de morti si peste 100 de raniti in stare critica

Cel putin 20 de persoane au murit dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un spital din estul Indiei, a anuntat politia locala. Focul a izbucnit intr-o unitate de terapie intensiva (ATI) a spitalului SUM, o unitate privata din orasul Bhubaneswar.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de pacienti au fost dusi la alte unitati medicale din oras. In jur de 120 pompieri au fost mobilizati pentru a stinge incendiul. Premierul Narendra Modi a declarat că tragedia petrecută în spital este "înfiorătoare".
Martori oculari si surse din spital spun ca incendiul a pornit de la un scurt circuit electric in sectia de ATI, inainte de a se raspindi si la sectia de dializa. Multe dintre victime au decedat din cauza inhalarii de fum.
"Focul a facut 20 de morti si mai mult de 100 de raniti. Acestia au fost internati la diferite spitale din Bhubaneswar", a declarat la BBC secretarul de stat Arati Ahuja. Multi dintre raniti sunt in stare critica.

Zeci de pacienti au fost dusi la alte unitati medicale din oras. In jur de 120 pompieri au fost mobilizati pentru a stinge incendiul.

Premierul Narendra Modi a declarat că "tragedia petrecută în spital este înfiorătoare", scrie Hotnews.

Martori oculari si surse din spital spun ca incendiul a pornit de la un scurt circuit electric in sectia de ATI, inainte de a se raspandi si la sectia de dializa. Multe dintre victime au decedat din cauza inhalarii de fum.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Focul a facut 20 de morti si mai mult de 100 de raniti. Acestia au fost internati la diferite spitale din Bhubaneswar", a declarat la BBC secretarul de stat Arati Ahuja. Multi dintre raniti sunt in stare critica.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI