Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Interviu în exclusivitate cu ATB: ”9 PM”, hit după 23 de ani

Când o piesă muzicală este hit, rămâne în topuri, chiar și după zeci de ani. Asta s-a întâmplat și cu melodia ”9PM (Till I Come)” care înregistrează un nou succes cu o nouă versiune lansată după 23 de ani. Dana Luțu a realizat un interviu in exclusivitate cu artistii care strang, an de an, milioane de vizualizari pe youtube. Cu această ocazie, fanii din Romania vor afla noutăți din viața lor personală si profesională.

Mircea Pop,

Interviu în exclusivitate cu ATB: ”9 PM”, hit după 23 de ani

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La 23 de ani de la hit-ul ”9pm (Till I Come)" artistii care faceau istorie cu cel mai remixat track trance din muzica electronica, au lansat o versiune care a devenit imediat hit:

”Anul trecut am avut mai mult timp să stăm în studiou pentru că nu s-a putut călători. Deși am avut ideea aceasta de mult, mereu am zis să nu mă ating de "9 pm" pentru că este o piesă clasică, dar apoi m-am gândit că este o melodie atât de puternică încât trebuie prezentată și noii generații. Hai să o facem din nou!”

Colaborare inedită

Suedezul Alexander Tidebrink, artistul german Tobias Topic și muzicianul André Tanneberger, cu alte cuvinte ATB, Topic & A7S au colaborat cu ajutorul tehnologiei, desi nu au stat fata in fata, fizic, intr-un studio:

Citeste si: VIDEO| Petreceri de lux pe un iaht din Mamaia

- A prins mai bine decât piesă originală.
- Da, piesa este un succes în România.

Este în top 5 cele mai difuzate melodii pe radio. Care dintre voi a vizitat România?
- Am fost de multe ori în România unde am mulți fani. Abia aștept să revin în România.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Desi au muncit mult in perioada de izolare, fiecare la el acasă, Dj-ul german ATB a profitat la maximum si de timpul petrecut acasa. In interviul acordat pentru Stirile Kanal D artistul ne-a vorbit despre viata lui de familie.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. Un celebru tenor s-a stins din viață

- Cum a fost în pandemie cu un copil mic?
- Bine. Trebuie să recunosc că a fost o coincidența fericită pentru mine. Știți că primii ani sunt foarte importanți. Primii pași...primele cuvinte. Și mă bucur că am avut oportunitatea să petrec mai mult timp cu micuțul meu.

Planuri mari pentru viitor

A7S este artistul care dă voce piesei si completeaza perfect mixajele pe ritmurile cunoscute. Dupa noul succes cei trei lucrează deja la alte proiecte muzicale si personale. Pentru ca vacantele bat la usa.

”România este cu siguranță pe lista mea”

”România în primul rând și apoi Australia”

Citeste si: Doliu pe scena muzicii populare. Saveta Bogdan a făcut anunțul: „Nu îmi vine să cred”

”Am în plan un tureu în Statele Unite. Dar imediat ce România va scăpa de restricții, sper să ajung acolo cât mai repede”.

Baietii au planuri mari pentru viitorul apropiat:

”De abia aștept să vă văd pe toți și să petrecem împreună. Sper că pandemia Covid va fi istorie, în curând, pentru toată lumea”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI