Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Întrebări fără răspuns după moartea militarului Ionut Marinescu

Militarul Ionuț Marinescu, care a murit în condiții suspecte la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța chiar inainte de Craciun, a fost condus astazi pe ultimul drum, cu onoruri militare. Soția lui, răpusă de durere, a găsit putere să vorbească și cere public Ministrului Sănătății să facă lumină în acest caz.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu ultimele puteri si cu gandul la sotul care i-a decedat inainte de Craciun, nevasta militarului Ionut Marinescu isi aminteste clipele dinaintea mortii misterioase. Si-a lasat barbatul pe patul de spital si a crezut ca e pe maini bune, dar tratamentele administrate- se pare- in mod gresit, l-au rapus.

Didina Marinescu, sotia militarului decedat: Mi s-a parut suparat, l-am intrebat daca este suparat. A zis ca e doar plictisit, era singur in cameră, ca a atipit, ca a avut frisoane. Si pe urma nu mi-a mai raspuns.

Femeia va creste, de acum, singura, doua fetite- una de 5 ani, alta- de 10 luni. Copilele încă mai cred că tatăl lor traieste, iar fiica cea mare chiar i-a făcut militarului o felicitare de încurajare cu destinația Spitalul de Boli Infecțioase.

Însă scrisoarea a ajuns acum în sicriul bărbatului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Soţia militarului mort în prag de Crăciun face un apel disperat: ”Este anormal ce ni se întâmplă!”

Familia caporalului a decis să formuleze o petiție către ministerul sănătății și o adresă către colegiul medicilor din România prin care solicita o amplă anchetă în acest caz.

La slujba impresionanta de inmormantare au participat si camarazii caporalului Ionut Marinescu.

S-au tras salve de tun si s-au tinut onoruri militare.

Familia caporalului Ionut Marinescu va avea si sprijinul colegilor de la MAPN, care vor face demersuri pentru ca moartea militarului sa fie elucidata, iar vinovatii sa fie trasi la raspundere.

Citeste si: Raed Arafat a fost implicat într-un accident rutier în Capitală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI