Municipalitea a inceput deja lupta cu tantarii in Capitala, insa, din cauza ploilor abundente, orice s-ar face acum... efectul este zero. Ramane in grija fiecaruia dintre noi sa se fereasca.

Este important sa ne protejam, dar si sa ne tratam, spun doctorii, altfel riscam sa ne alegem cu mai mult decat o intepatura.

Intepaturile de insecte ucid anual 40 de romani din cauza socului anafilactic produs de acestea, arata datele Societatii Romane de Alergologie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citeste si: Se inmultesc decesele cauzate de virusul West Nile! Cele mai multe au fost inregistrate in Bucuresti

O modalitate sa ne aparam o reprezinta plasele impotriva insectelor. Comenzile au crescut cu peste 50%

Manager magazin: Acesta este varful vanzarilor. Sunt de 3 tipuri, cele pe balama, cele pe rulou si cele plisse. Cele mai comandate sunt cele pe balama, fiind si cele mai ieftine.

Preturile difera in functie de marimea ferestrei si de tipul ramei. Astfel ca tariful incepe de la 50 lei si poate ajunge si pana la 400 de lei.

Citeste si: Situatie alarmanta in Romania! Peste o suta de cazuri au fost confirmate si 12 persoane au murit! Medicii fac un apel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si