Ioana Grama traieste cele mai frumoase momente din viata ei. Frumoasa bloggerita se pregateste de nunta si asteapta si un bebelus.

Ioana Grama: S-au intamplat atat de multe in ultimul an incant nici mie nu imi vine sa cred. Sunt coplesita de tot ce se intampla in viata mea, dar sunt foarte fericita ca au venit toate natural.

In doua luni, Ioana va deveni mamica unei fetite.

Este o gravida foarte activa si printre sedinte foto si filmari, nu isi neglijeaza deloc bebelusul din burtica. Desi arata perfect, ea spune ca in acesta perioada a mancat ce si cat a vrut.

Ioana Grama: In primele luni de sarcina, am exagerat. Chiar cred ca e vina organismului, dar cred ca abia de acum incep sa ma ingras pentru ca abia am intrat in luna a saptea. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pana cand va naste, Ioana Grama se va cununa in acest weekend cu iubitul ei, Alex.

Ioana Grama: O sa aiba loc pe un ponton pe apa dar si in padure. O sa fie un pod sa putem trece pe apa. Foarte simpla, all white, toata lumea imbracata in alb, ca e contrastul de verde cu alb, o sa arate superb.

Ioana va imbraca o rochie alba care va iesi in evidenta.

Pentru ca de toata organizarea eveniemntului se ocupa un wedding planner, tanara s-a pregatit in aceste zile la salonul de infrumusetare.

Cel mai mult timp l-a petrecut la manichiura.

Fiind mereu in pas cu noile trenduri, bloggerita a ales o manichiura simpla, cu accente care sunt acum la moda.

Ioana Ivan- manichiurista: S-a inspirat din salon, avem tematica tropical momentan. A gasit acest tablou cu alb si frunze si este manichiura pe care o va avea pentru cununie pentru ca se potriveste si cu tematica nuntii.

La nunta Ioanei cu Alex sunt asteptati 80 de invitati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si