O jumătate de an a trecut de la aceste amenințări pe față cu moartea. Cel care nu a avut nicio reținere să le facă este Remus Mincă, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat, din clanul Sadoveanu. Individul era orbit de furie după ce Emi Pian și fratele lui i-ar fi dat fiului său bani cu camătă ca să-i joace la barbut.

Fără să dea un nume, bărbatul amenință că nici în ruptul capului nu va da banii înapoi și că-și va pune propria viață la bătaie pentru ca cei care au îndrăznit să profite de fiul lui să plătească. Un război țesut după legea junglei, în care capetele cad sub ochii nepăsători ai autorităților, parcă legate la mâini când vine vorba să oprească aceste răfuieli odată pentru totdeauna.

Citeste si: Dorința din arest a lui Ciprian Napy. Ce a cerut presupusul criminal al lui Emi Pian

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Surse din anchetă spun că interlopii sunt convinși că Nat Mincă ar fi orchestrat asasinarea lui Emi Pian. De altfel, el a fost audiat de procurori...

Se pare că era de față în acea noapte sângeroasă, dar a privit de la mică distanță cum Richard din clanul Rinu l-a înjunghiat mortal pe liderul Duduienilor.

Rând pe rând, toți cei care au fost în acel apartament din Giulești, unde, potrivit anchetatorilor, se juca barbut pe bani, au ajuns în fața procurorilor ca să fie audiați. Mulți dintre ei încearcă să ascundă adevărul care a dus la acel episod sângeros.

Citeste si: Nicolae Duduianu vrea să-și răzbune fiul! Liderul adevărat al Duduienilor plănuiește totul din închisoare: „Vrea ca ucigașul fiului său să fie...”

A venit și fiul lui Emi Pian, însoțit de avocat, dar nu a refuzat să vorbească și va fi rechemat zilele următoare...

Inițial, doar el și tatăl său se duseseră la acele partide de barbut, unde niște discuții aprinse au dus la o răfuială mafiotă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si