"Bărbații fără barbă sunt ciuntiți!" E noua declarație a Înaltpreasfințitului Teodosie, care a stârnit amuzament printre români. Arhiepiscopul Tomisului a spus într-o emisiune că bărbații trebuie neapărat să poarte barbă, cu atât mai mult slujitorii bisericii", a transmis Simona Pătruleasa.

ÎPS Teodosie face din nou declarații controversante

Așa a răspuns controversatul arhiepiscop al Tomisului într-o emisiune la Radio, când a fost întrebat de ce poartă barbă preoții.

"Așa este firesc. Barba este lăsată pentru bărbați, sunt și excepții, oameni spâni, triști unii dintre ei care ar vrea să aibă", a declarat ÎPS Teodosie.

Înaltpreasfintitul Teodosie a zâmbit în timp ce făcea aceste declarații, semn că e și puțin glumeț. Nu fel de amuzați au fost domnii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Înaltpreasfințitul Teodosie ajunge deseori în vizorul public pentru afirmațiile pe care le face- ultima intervenție care a produs rumoare a fost legată de femeile divorțate, care se recăsătoresc. În opinia prelatului, bărbații necăsătoriți comit adulter dacă aleg o doamnă ce a decis să se despartă de soț.

Citește și: VIDEO- Se încheie perioada de post și rugăciune cerută de ÎPS Teodosie pentru înființarea mitropoliei Tomisului. Cum au procedat credincioșii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si