Irina și-a făcut recent intrarea în "Casa Iubirii" și a pus ochii pe Laurențiu și George. Mai nou și Ionuț a intrat în topul preferințelor ei.

Citește și: VIDEO. Cine este noua concurentă din "Casa Iubirii". "Este blondă, înaltă și e profesoară de dans"

"Am 24 de ani, sunt din Moldova, din Chișinău și sunt dansatoare. Am venit pentru Laurențiu, îmi place și George", s-a prezentat blonda din zodia Taur.

Citește și: FOTO- Patrick s-a întors la Nona! Fostul concurent s-a dus direct în Republica Moldova după ce a fost eliminat din „Casa Iubirii”

La intrarea în casa băieților, Irina l-a complimentat pe Robert, spunându-i că arată mai bine în realitate decât la TV, dar în cea mai recentă emisiune de la Kanal D apar tensiuni între cei doi.

Irina, nota 3 la caracter pentru Robert

Irina a fost provocată să le dea note băieților după criteriile: față, corp, caracter, stil etc. Când a venit vorba de Robert, noua concurentă a șocat pe toată lumea cu evaluarea făcută.

Robert a primit nota 8 la aspectul fizic și 7 la față, însă doar nota 3 la... caracter.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu știu cine mi-a dat... Mă uit la caracter...nota 3", s-a mirat Robert înainte să afle cine este fata care i-a pus acest verdict dur.

Laurențiu a primit 10 de la Irina atât la corp, cât și la față, categorii la care și George stă aproape la fel de bine în grila de evaluare a Irinei.

Tensiuni în "Casa Iubirii" după venirea Irinei 

Robert și George au făcut schimb de ironii pe marginea unei relații cu Irina. "O văd cu tine", i-a întors Robert mănușa lui George.

"Fostul ei semăna cu tine fizic, dar poate nu avea caracterul tău. Tu ești fizic la fel ca el, dar ai caracter mai bun, știi...", a glumit Robert.

Irina și-a definitivat topul preferințelor: pe primul loc e Laurențiu, pe doi George și pe trei Ionuț.

Irina, noua concurentă din "Casa Iubirii"

Irina, noua concurentă din "Casa Iubirii" și Ionuț

Cine este Irina, noua concurentă din Casa Iubirii

Irina a mărturisit că ultima ei relație a durat 4 ani, iar totul s-a terminat când el a dorit căsătorie, iar ea vroia în continuare distracție.

Irina este profesoară de dans de la 18 ani, are grupe de copii pe care îi învață arta dansului. Noua concurentă este în zodia Taur.

Irina are 24 de ani și vine din Moldova, Chișinău.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si