Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Crimă pasională în Milano. Un tânăr român a fost reținut după ce și-a ucis cu bestialitate iubitul de 82 de ani

Autoritățile din Italia l-au identificat și reținut pe bărbatul de 35 de ani care a comis teribila faptă.

M.A.,

Un tânăr român, căutat de poliție în Italia. Este suspectat că și-a ucis cu drujba fostul iubit, în vârstă de 82 de ani

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE- Bărbatul român a fost găsit!

După ore de căutări, autoritățile l-au identificat și reținut pe românul care se face vinovat de comiterea faptelor. Acesta se afla chiar în farmacia în care lucra. Bărbatul are 35 de ani, este soț și tată a doi copii. Autoritățile au aflat că între agresor și victimă exista un conflict mai vechi, românul având chiar ordin de restricție care a fost emis de magistrații italieni. 

În momentul în care a ajuns la locul faptei, românul a fost ajutat de un vecin de-al octogenarului să pătrundă în locuință.

A folosit o drujbă pentru a distruge ușa victimei. Bătrânul a încercat să se apere folosind un spray lacrimogen, însă loviturile puternice ale agresorului l-au pus la pământ. După această scenă, octogenarul a fost ucis cu un cuțit de bucătărie.

Bătrân ucis de fostul iubit

Bătrânul de 82 de ani a avut parte de o moarte violentă, după ce a fost tăiat cu o drujbă.

Autoritățile au aflat că  bătrânul avea o relație amoroasă cu tânărul de 35 de ani. Cel din urmă e de negăsit și este considerat principalul suspect în acest caz. 

Citeste si: O studentă a murit după 30 de lovituri de cuțit. Iubitul ei a consumat substanțe interzise înainte de a comite crima

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Tragedia s-a produs luni seara, 6 decembrie, într-un bloc de locuințe din zona Porta Romana. 

Anchetatorii au descoperit că ucigașul a intrat în apartamentul bătrânului de la etajul 7 făcând o gaură în ușa de la intrare, folosind drujba. 

Citeste si: Ucigasul Antoniei, marturie in lacrimi

Ulterior, după ce a intrat în casă, l-a ucis cu bestialitate pe pensionar. Agresorul avea asupra sa un cuțit dar și o drujbă. Ambele au fost folosite în săvârșirea crimei.

Citeste si: Asasinul celebrului interlop "Caiac", eliberat după 11 ani! Și-a împușcat rivalul după o partidă de poker!

VIDEO- Imagini de la locul tragediei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI