Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Iubitul Margheritei, adeptul drogurilor

Ies la iveală detalii halucinante în scandalul în care e implicată Margherita de la Clejani. Iubitul fetei, cântăreț de muzică trap, ar fi consumator de droguri și nu se sfiește să recunoască asta în versuri. În trecut, el a fost condamnat pentru fabricarea și consumul de stupefiante. Rețeta folosită include medicamente puternice, din categoria opiaceelor, care pot fi procurate numai cu rețetă din farmacii. Exact substanțele au fost depistate la testul pe care polițiștii i l-au făcut Margheritei în dimineața în care a provocat accidentul.

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Trecutul presupusul iubit al Margheritei de la Clejani se pare că e pătat de droguri. În urmă cu doi ani- tânărul a fost implicat într-un dosar stufos în care magistrații l-au condamnat pentru fabricare, deținere și consum de stupefiante. Pentru că a recunoscut faptele, sentința a fost blândă. S-a limitat la o simplă amendă penală de 900 de lei.

    Contactat de reporterii Știrilor Kanal D, el a precizat doar că nu e nimic adevărat, cu toate că există o sentință publică. Procurorii spun că individul, împreună cu alți tineri- preparau substanțele psihotrope acasă- din medicamente puternice, cumpărate din farmacii. Și nu s-a sfiit nicio clipă să posteze pe rețelele de socializare rețeta halucinantă. Tânărul este cântăreț de muzică trap- iar în versuri vorbește obsesiv despre subtanțe interzise!

    Așadar, nu e exclus ca Margherita să fi băut așa-zisul drog al traperilor înainte să fie depistată pozitiv, mai ales că în sediul poliției, îi spusese tatălui că a luat niște pastile care se găsesc în farmacii. Viorica de la Clejani e convinsă că anturajul în care fata ei a picat prizonieră ar fi putut să o ducă spre o prăpastie periculoasă. Pe tânăr spune că îl cunoaște, că l-a primit în casă, dar nu a vrut niciodată să-l judece după aparențe.

    Citeste si: VIDEO| Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

    Tânărul era împreună cu Margherita în mașină sâmbătă dimineața când fata Clejanilor a provocat accidentul rutier și când polițiștii au depistat-o pozitiv la testul antidrog.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Doar că realitatea îl contrazice pe Ioniță de la Clejani, atâta vreme cât Margherita s-a afișat în ultima perioadă tot mai des la brațul acestui tânăr misterios- ba chiar au fost surprinși sărutându-se.

    Iar odată cu această posibilă idilă, imaginea de altădată a Margheritei s-a schimbat radical, ea pozând în ultima vreme,într-o femeie rebelă și rea!

    Citeste si: VIDEO| Ioniță de la Clejani: ”Fata mea nu s-a drogat”

    VIDEO| Iubitul Margheritei, adeptul drogurile

    Și de parcă necazul nu era cât casa Clejanilor- mai vine o lovitură. Ar putea să rămână fără maimuța de companie cu care s-au afișat public atât Viorica, cât și Margherita.

    Însă ultimele imagini apărute în spațiul public, când iubitul Margheritei pare că lovește maimuța, l-au făcut pe consilierul Tudi Ionescu să depună plângeri la poliție și la Garda de Mediu.

    Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

    Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Citeste si: Viorica de la Clejani aruncă în aer dosarul fiicei sale! Ce a consumat, de fapt, Margherita de la Clejani când a făcut accidentul

    Acum, familia Clejanilor așteaptă rezultatele testelor de sânge pe care medicii legiști i le-au făcut Margheritei. Totodată, tatăl tinerei s-a dus cu ea și la o clinică privată pentru un alt set de investigații.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI