„Jennifer Lopez face noi dezvăluiri incendiare despre relației ei cu Ben Affleck. Diva a lansat un nou documentar despre povestea lor de dragoste, care s-a terminat brusc în urmă cu 21 de ani”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

J. Lo, dezvăluiri despre relația cu Ben Affleck

„Nu am simțit că mi-am pierdut doar iubirea vieții mele, ci și cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată.

Și nu am putut vorbi cu el atât de mulți ani”, spunea Jennifer Lopez.
Este declarația emoționantă pe care Jennifer Lopez a făcut-o în cel mai nou documentar despre povestea de dragoste dintre ea și Ben Affleck. Cei doi au devenit un cuplu în 2002, un an mai târziu s-au logodit, însă nu au mai ajuns la altar.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipa la “Follow us!”, show-ul care va începe în curând, la Kanal D2!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Ne-am despărțit cu trei zile înainte de nuntă.

Aveam o mare petrecere de nuntă pregătită, cu 14 cavaleri și domnișoare de onoare și cu trei zile înainte ne-am prăbușit efectiv sub presiunea la care eram supuși”, a mai spus vedeta.
De partea cealaltă, Ben a vorbit despre motivele despărțirii, dar și despre momentul când s-au împăcat 20 de ani mai târziu.
„Unul dintre motivele care au dus la asta (n. r. despărțire) au fost criticile despre viața noastră privată.
Când ne-am împăcat i-am spus că unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc este o relație publică pe social media. După mi-am dat seama că nu este corect ce vreau. E ca și cum te-ai căsători cu un comandat de vas, dar nu îți place apa”, a povestit Ben Affleck.
În documentar, Jennifer Lopez a dezvăluit că Ben a păstrat toată corespondența pe care cei doi și-au trimis-o pe parcursul relației lor.
„Această carte Ben mi-a dăruit-o când am petrecut primul Crăciun împreună după ce ne-am împăcat. Conține toate scrisorile și emailurile pe care ni le-am scris de acum 20 de ani”, a mai spus diva.
Diva nu s-a ferit să vorbească despre cele patru mariaje eșuate și a mărturisit că a apelat la un psiholog, care a sfătuit-o să rămână singură o perioadă.
Documentarul este ultima piesa din trilogia despre povestea dintre J. Lo și Ben Affleck pe care artista a lansat-o anul acesta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: