Jador  a revenit pe rețelele sociale cu noi gânduri pentru urmăritorii săi, după ce, în urmă cu câteva zile, a fost luat pe sus de jandarmi la Deva. Artistul a avut parte de un scandal de proporții cu autoritățile, după ce a încercat să stea de vorba cu admiratorii săi, după un concert.

Tânărul s-a urcat pe mașina sa pentru a putea comunica cu fiecare fan în parte și se folosea și de un microfon.

Apoi, jandarmii au încercat să îl dea jos de pe autoturism, prin metode mai puțin pașnice.

Citește și: VIDEO: Jador a făcut scandal la Deva cu câțiva cetățeni după concert

Cu toate acestea, Jador și-a împărtășit emoțiile simțite la Deva alături de fanii săi, în ciuda incidentelor nefericite. 

Jador, mesaj pe rețelele sociale după scandal

Așa cum spuneam, Jador a revenit pe rețelele sociale pentru a comunica în continuare cu admiratorii lui, chiar dacă jandarmii nu au fost de acord la terminarea concertului din Deva. Artistul le-a împărtășit cele mai bune gânduri fanilor lor și se arată învingător, în ciuda „luptelor” pe care le-a avut cu autoritățile.

Citește și: Mama lui Jador vrea să îl vadă pe artist însurat. Cum își dorește să fie viitoarea noră

„Deva, vreau să vă mulțumesc pentru că ați fost minunați! Vă iubesc, vă mulțumesc din suflet că ați fost lângă mine! Vă iubesc, ați fost incendiari! M-am simțit super bine la voi.

Sper să ne vedem și a doua oară, sănătate multă și Doamne-ajută! Ați fost superbi, m-ați făcut să mă simt rege la voi acasă. Foarte frumos, vă iubesc din suflet! Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost prezenți în seara asta și ați făcut gălăgie și ne-am distrat!”, a spus Jador pe Instagram, acolo unde ține legătura în permanență cu fanii lui.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru că admirația lui Jador față de fanii lui din Deva este foarte mare, artistul nu a făcut un singur videoclip în care să-și exprime gândurile bune, ci două!

Citește și: Un manelist celebru nu are voie să mai meargă în SUA. Sorinel Puștiu este tratat ca un infractor acolo

„Oameni din Deva, vă mulțumesc din inimă pentru cum m-ați făcut să mă simt aseară! Vă mulțumesc din toată inima mea că m-ați făcut să mă simt un rege la voi acasă. Mă simt atât de iubit, m-am simțit atât de iubit, atât de apreciat la voi! A fost și o chestie inoportună cu cineva care a încercat să strice buna dispoziție, dar nu a reușit pentru că iubirea voastră m-a făcut să mă simt rege!

Vă iubesc din toată i nima mea! Sunt atât de fericit! Mulțumesc domnului primar pentru invitație. Organizarea, extraordinară! Totul, extraordinar! Vă mulțumesc din suflet oameni din Deva pentru cum m-ați făcut să mă simt! Wow, wow, wow! Vă iubesc!”, a mai spus Jador într-un alt filmuleț.

Citește și: VIDEO- Andreea Tonciu a apărut în public fără verighetă și fără inelul de logodnă! Bruneta a vorbit despre viața ei personală

De la ce a pornit scandalul cu Poliția?

Într-un video publicat de cântăreț pe rețelele de socializare se observă cum un polițist aflat la fața locului oprește brusc momentul pe care Jador îl avea cu fanii lui după concert, un moment în care artistul încerca să comunice cu fiecare în parte. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Jador ar fi coborât de pe scena amplasată pentru concert, pentru a sta de vorbă cu fanii, dar fiindcă erau prea mulți, artistul s-a gândit să se urce pe un autoturism parcat la fața locului.

În tot acest timp, Jador vorbea la microfon cu admiratorii săi din public, însă în filmuleț se poate observa cum un jandarm îi face semn să coboare, iar mai apoi îl trage de picior. În scurt timp, Jador se dezechilibrează și cade, fiind în dat jos de pe mașină și escortat în altă parte.

Citește și: VIDEO- Met Gala 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment din lumea modei

Jador a răbufnit pe rețelele sociale și a transmis un mesaj după incidentul nefericit: „Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a scris Jador în dreptul videoclipului pe care l-a postat pe Instagram.

„Pentru jandarmul de la Deva care m-a înjurat, domnul jandarm, vreau să vă spun decât că ați jurat în zadar pentru că eu nu sunt supărat pentru aceste afirmații pe care dumneavoastră le adresați asupra mea. Aceste afirmații negative nu mă fac să mă simt inferior și mai ales să mă simt un om de nimic”, a mai transmis Jador pe rețelele sociale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si