Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Jador, un nou mesaj după ce a fost implicat într-un scandal cu autoritățile la Deva, după un concert: „Aceste afirmații negative nu mă fac să mă simt inferior”

După ce a fost să cânte la Deva, la invitația primarului, Jador s-a întors cu o întâmplare nefericită, dar și cu o bucurie imensă. El a lăsat câteva mesaje pe rețelele sociale pentru a-și ține la curent urmăritorii cu tot ceea ce face și simte.

Estera Maria,

VIDEO - Jador, un nou mesaj după ce a fost implicat într-un scandal cu autoritățile la Deva, după un concert: „Aceste afirmații negative nu mă fac să mă simt inferior”

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jador  a revenit pe rețelele sociale cu noi gânduri pentru urmăritorii săi, după ce, în urmă cu câteva zile, a fost luat pe sus de jandarmi la Deva. Artistul a avut parte de un scandal de proporții cu autoritățile, după ce a încercat să stea de vorba cu admiratorii săi, după un concert.

Tânărul s-a urcat pe mașina sa pentru a putea comunica cu fiecare fan în parte și se folosea și de un microfon. Apoi, jandarmii au încercat să îl dea jos de pe autoturism, prin metode mai puțin pașnice.

Citește și: VIDEO: Jador a făcut scandal la Deva cu câțiva cetățeni după concert

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cu toate acestea, Jador și-a împărtășit emoțiile simțite la Deva alături de fanii săi, în ciuda incidentelor nefericite. 

Jador, mesaj pe rețelele sociale după scandal

Așa cum spuneam, Jador a revenit pe rețelele sociale pentru a comunica în continuare cu admiratorii lui, chiar dacă jandarmii nu au fost de acord la terminarea concertului din Deva.

Artistul le-a împărtășit cele mai bune gânduri fanilor lor și se arată învingător, în ciuda „luptelor” pe care le-a avut cu autoritățile.

Citește și: Mama lui Jador vrea să îl vadă pe artist însurat. Cum își dorește să fie viitoarea noră

„Deva, vreau să vă mulțumesc pentru că ați fost minunați! Vă iubesc, vă mulțumesc din suflet că ați fost lângă mine! Vă iubesc, ați fost incendiari! M-am simțit super bine la voi.

Sper să ne vedem și a doua oară, sănătate multă și Doamne-ajută! Ați fost superbi, m-ați făcut să mă simt rege la voi acasă. Foarte frumos, vă iubesc din suflet! Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost prezenți în seara asta și ați făcut gălăgie și ne-am distrat!”, a spus Jador pe Instagram, acolo unde ține legătura în permanență cu fanii lui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI