Femeia s-a luptat cu atacatorul și a fost rănită. Noroc că mai mulți martori au avut curaj să-l pună la pământ pe bărbat până când au venit polițiștii. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O tentativă de jaf ca-n filme a pus în scenă un fost comandant de navă din Constanța.

Citeste si: VIDEO| Explozii în serie la bancomate. Cum acționează autorii jafurilor

Tentativa de jaf a fost pusă în scenă aproape de stația de metrou Piața Iancului. Individul de 45 de ani- un fost comandat de navă din Constanța- a pândit-o ore bune pe casieriță și s-a năspustit peste biata femeie când aceasta se pregătea să închidă ușa casei de amanet. I-a pus arma la cap, povestesc martorii, dar ea nu s-a pierdut cu firea și s-a luptat cu atacatorul. Pistolul era unul cu bile- iar bărbatul nu a ezitat să apese pe trăgaci- rănind victima.

Prin zonă trecea mai multă lume- iar câțiva bărbați martori la scene nu s-au temut să îl pună la pământ pe atacator. L-au ținut imobilizat până când au ajuns polițiștii care l-au încătușat și reţinut sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie calificată.

jaf ca in filme
jaf ca in filme

Citeste si: VIDEO| Români implicați în jaful secolului. Cum s-au dat de gol

Asupra lui a fost găsit și pistolul cu bile de cauciu. Polițiștii spun că e unul care poate fi cumpărat de pe internet și nu are nevoie de permis de port-armă. La audieri- bărbatul nu a putut explica ce l-a îndemnat să recurgă la un astfel de gest.

Totuși, anchetatorii au aflat povestea lui de viață. E divorțat și are două fiice- ambele olimpice- și a fost obișnuit cu un trai pe picior mare.

Citeste si: Top trei cei mai cunoscuți criminali români din toate timpurile

A fost comandat pe vapor și câștiga un salariu de 10 mii de euro pe lună. Soarta- însă- l-a lovit brutal. Ar fi declarat la interogatoriu că s-a îndrăgostit de o tânără de culoare cu care are un copil... Apoi a divorțat și a rămas fără serviciu.... Acum, ar putea rămâne după gratii vreme îndelungată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si