Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Jandarmul cu apucături bolnave, pericol pe internet. A încercat să profite de un copil de 15 ani

La adapostul uniformei, un jandarm cu apucaturi bolnave a incercat sa profite de un copil pe care l-a ademenit - luni la rand - pe Facebook. Plutonierul - angajat al statului - si-ar fi consumat pornirile nefiresti daca parintii baietelului nu aflau la timp ca fiul lor e pe cale sa se intalneasca cu un necunoscut. Imediat ce inteaga intamplarea a iesit la iveala, jandarmul a demisionat iar cazul a fost preluat de Parchetul Militar Iasi.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jandarmul cu apucaturi bolnave i-ar fi dat sute de mesaje copilului de 15 ani si toate aveau conotatii sexuale. Baiatul i-ar fi raspuns, insa nu si la avansuri. Desi o buna perioada de timp, amandoi au tinut conversatia sub tacere, parintii minorului au aflat.

IULIANA BASALIC, corespondent Stirile Kanal D: Intamplarea a iesit la iveala dupa ce un echipaj de politie a surpins o cearta in strada intre barbat si familia copilului. In momentul in care oamenii legii au intervenit, rudele copilului au povestit ca acesta ar fi primit mai multe mesaje cu propuneri indecente de la jandarm.

Citeste si: Jandarm de 41 de ani, anchetat după ce ar fi sedus un băiat de 15 ani

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Barbatul lucra in cadrul Jandarmeriei Galati din 2003, era plutonier major si nu ar fi avut niciodata abateri disciplinare la serviciu.

Mai mult decat atat acesta ar fi trecut cu brio toate testele psihologice la care a fost supus de-a lungul timpului, ultimul fiind recent, in luna iulie.

Jandarmul cu apucături bolnave, pericol pe internet. A demisionat joi

Superiorii n-au vrut sa dea prea multe detalii despre cel care a patat imaginea institutiei si care este cercetat pentru tentativa de act sexual cu un minor.

Mircea Catalin Badin- purtator de cuvant Jandarmeria Galati: Confirmam informatia la care faceti dumneavoastra referire si va spunem ca persoana in cauza a avut calitatea de militar pana astazi- 3 octomrbie- cand si-a depus demisia

Scandalurile in care sunt implicati angajati ai institutiilor de stat s-au inmultit alarmant in ultimii ani. Cel mai recent s-a petrecut la Suceava, unde un alt jandarm si iubita lui sunt acuzati de proxenetism.

Citeste si: VIDEO| Jandarm proxenet de minore. Copilele erau transformate în sclave sexuale

Rasunator este insa cazul politistului pedofil din Capitala. Eugen Stan a molestat 18 victime- in mare parte copii- iar faptele sale au fost filmate de camerele de supraveghere.

In prezent, fostul om al legii este inchis in penitenciarul Rahova, unde inca isi asteapta sentinta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI