Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Jardiniere de 1.000 de euro bucata în orașul invadat de șobolani și țânțari

Avem parcuri prin care colcaie sobolanii, tantarii parca sunt mai multi ca niciodata, dar edilii arunca banii pe jardiniere de aproape o mie de euro bucata. Se intampla intr-unul dintre sectoarele Bucurestiului, iar primarul e mandru de aceasta realizare.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un sobolan sare fara griji prin iarba prin care se pot juca mai tarziu copiii. La doar cativa metri distanta de rozatorul care poate transmite foarte multe boli troneaza cateva jardiniere uriase, plantate in mijlocul trotuarului.

Uriasele obiecte de decor au fost cumparate de primaria sectorului 4 cu 4 mii de lei fiecare. Planta si costul montajului nu sunt incluse in acest pret.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sunt zeci de jardiniere impanzite in tot sectorul. In magazinele de profil, un astfel de obiect de decor costa cel mult 600 de lei, cam de 7 ori mai putin decat a cheltuit edilul sectorului 4.

Dar primarul Daniel Baluta nu e deloc deranjat de suma uriasa cheltuita: „Este important de mentionat faptul ca jardinierele au fost achizitionate direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret disponibil – 765 de euro bucata, avand in vedere atat materiale din care acestea sunt confectionate (granit – o singura jardiniera cantareste 911 kg!) cat si garantia extinsa pe care

producatorul o ofera (50 de ani)”.

Locuitorii sunt insa de parere ca banii ar fi putut fi folositi intr-un scop mai util.

Infrumusetarea Bucurestiului continua si in sectorul 6. In mijlocul bulevardului Iuliu Maniu, autoritatile au sacrificat zeci de coapci ca sa amenajeze, culmea, tot un spatiu verde.

Suma cheltuita pentru reamenajarea spatiului verde de pe mijlocul bulevardului este de 29 de milioane de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI