Joe Biden și Donald Trump, față în față în prima dezbatere televizată din cursa pentru Casa Albă. Cei doi se vor afla pe scena CNN, vineri de la ora 4.00, ora României.

Cu câteva ore înaintea acestei dezbateri, Joe Biden a publicat un clip pe pagina sa de pe rețeaua X în care îl atacă pe Donald Trump.

Mesajele transmise de Joe Biden susțin că Trump nu este potrivit pentru postul de președinte al SUA și că un al doilea mandat al său ar fi mai periculos decât primul.

Potrivit videoclipului postat de președintele SUA, relațiile lui Trump cu dictatori ca Vladimir Putin, Kim Jong-un și Xi Jing subminează America și Trump riscă să arunce democrația în aer.

Joe Biden îl atacă pe Trump cu cuvintele celor din echipa fostului președinte

Videoclipul postat de Joe Biden se bazează pe declarații anti-Trump făcute chiar de oamenii care au lucrat îndeaproape cu fostul lider de la Casa Albă.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Dacă oamenii care îl cunosc cel mai bine pe Donald Trump nu pot avea încredere în el, nici poporul american nu poate”, a spus Michael Tyler, directorul de comunicare al campaniei lui Biden.

"Putem să-l oprim și o vom face prin realegerea lui Joe Biden”, a adăugat oficialul democrat.

Joe Biden îl atacă pe Trump cu cuvintele celor din echipa fostului președinte

Joe Biden îl atacă pe Donald Trump cu câteva ore înaintea dezbaterii de la CNN

[Sursa foto: White House]

Dezbatere atipică între Trump și Biden

Este pentru prima dată în istoria SUA când un președinte în exercițiu și un fost președinte, condamnat penal nu cu mult timp înainte, se înfruntă înainte de convențiile partidelor care vor desemna oficial candidații pentru Casa Albă

.

Jurnaliștii Jake Tapper și Dana Bash de la CNN sunt moderatori. Rețeaua de televiziune a spus că moderatorii "vor folosi toate instrumentele pe care le au la dispoziție pentru a impune agenda stabilită și a asigura o discuție civilizată”.

Nu toată lumea crede că acest lucru este posibil, ci e de așteptat ca Trump să îl întrerupă adeseori pe președintele în exercițiu, Joe Biden.

Citeste si: Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci- radioimpuls.ro

Câteva subiecte din dezbaterea TV: ​​

  • Securitatea granițelor și imigrația, două dintre temele cu care Trump îl conduce pe președintele în exercițiu;
  • Dreptul la avort;
  • Condamnarea penală a lui Donald Trump în cazul plăților ilegale făcute către starul de film pentru adulți Stormy Daniels înainte de alegerile din 2016;
  • Condamnarea fiului președintelui, Hunter Biden, pentru cumpărarea și deținerea unei arme în timp ce era dependent de cocaină;
  • Economia SUA;
  • Preocupările alegătorilor cu privire la vârsta și sănătatea ambilor șefi de stat.

Președintele Joe Biden are în prezent 82 de ani (fiind născut în noiembrie 1942), iar la momentul unui final de nou mandar ar avea 86 de ani.

Fostul președinte SUA Donald Trump este cu 4 ani mai tânăr, având 78 de ani (e născut în iunie 1946).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si