Cea mai recentă gafă a liderului SUA a venit în cursul unei conferinţe de presă, la încheierea summitului NATO: Joe Biden a vorbit de "vicepreşedintele Trump" în loc de colega sa din campania prezidențială Kamala Harris. 

Citește și: Declaraţia finală a summitului NATO: Marea Neagră, de "importanță strategică" pentru alianța militară. O nouă bază NATO în Polonia

Cu câteva ore mai devreme, președintele american Joe Biden l-a prezentat din greșeală pe liderul ucrainean Volodymir Zelenski drept „președintele Putin”, într-o gafă în timpul unei ceremonii de semnare din ultima zi a summitului

NATO.

"Și acum vreau să-i predau microfonul președintelui Ucrainei, care are atât curaj, cât și hotărâre, doamnelor și domnilor, președinte Putin”, a spus Biden la summitul NATO de la Washington.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

"O să-l înving pe președintele Putin, președinte Zelenski. Sunt atât de concentrat să-l înving pe Putin", a spus Biden în timp ce se corecta, spre amuzamentul celor din sală.

Ulterior, preşedintele american a avut un nou moment de confuzie, vorbind de "vicepreşedintele Trump" în loc de colega sa Kamala Harris, în cursul unei conferinţe de presă, la încheierea summitului NATO.

Gafele lui Biden vor alimenta și mai mult îngrijorările cu privire la acuitatea sa mentală după o performanță dezastruoasă în dezbaterea împotriva lui Donald Trump din urmă cu două săptămâni, potrivit France

24.

Joe Biden: "Sunt bine"

Joe Biden a precizat că toate examinările neurologice la care a fost supus au arătat că este "bine".

"Am avut trei examinări neurologice intense şi ample" efectuate de un neurolog, ultimul "în februarie", a amintit el şi "spun că sunt în formă bună".

"Sunt bine. Sunt testat în fiecare zi cu privire la capacităţile mele neurologice" ca urmare a "deciziilor pe care le iau în fiecare zi", a explicat preşedintele Biden. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si