Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Judecătorul care l-a condamnat la 30 de ani de închisoare pe atacatorul mall-ului din Brăila vorbește despre comportamentul tânărului

Mărturii șocante ies la iveală în cazul atacatorului din Brăila, care a încercat să omoare 9 oameni după ce a intrat cu mașina într-un centru comercial. Marius Parfenie a declarat că a spulberat tot ce i-a ieșit în cale că să ofere o lecție românilor. Era supărat pentru că trebuia să plece la muncă în străînătate și acuza statul român că nu oferă condiții pentru cetățeni.  Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional. 

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile atacului fara precedent in Romania ingrozesc si acum. Un an si doua luni a trecut de cand Marius Parfenie a injunghiat un sofer, i-a furat masina si a spulberat  orice om i-a iesit in cale. Ultima oprire cu autoturismul in viteza a fost la mall-ul din Braila, unde a zdrobit 6 persoane. Motivul cursei nebunesti e scos la iveala abia acum, de judecatorul care l-a condamnat recent la 30 de ani de inchisoare.

,,Este evident că inculpatul era, la începutul lunii noiembrie 2018, dezamăgit de calitatea morală a semenilor săi și, în acest context, acesta a apreciat necesară aplicarea unei lecții întregii comunități din care face parte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cu alte cuvinte- tanarul era suparat ca trebuia sa plece la munca, in strainatate. Dupa ce a baut mai multe pahare cu alcool, a lasat un bilet socant, prin care spunea ca se va razbuna pentru tot raul din tara.”, apare menționat în motivarea instanței.  

„NU ESTE un atac terorist este patriotism, este iubire de țară. Sper să vă influențez într-un mod pozitiv pe toți și să vă treziți la realitate. Nu mai fiți sclavi în țara voastră și nu mai lăsați pe nimeni să vă calce în picioare

Eu nu vreau nici democrație, nici bani, nici faimă.  Familia lângă mine o voiam dar dacă nu pot avea acest lux, atunci vă voi distruge cât aș putea de mult.

Azi este o zi istorică pentru ROMANIA.”, a fost mesajul transmis de atacatorul Marius Parfenie.

Atunci cand a comis atacul nebunesc, Marius Parfenie avea o alcoolemie de 1,25 de grame la mie, dar avea discernamant- au stabilit medicii psihiatri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI