Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Juno, noul Grumpy Cat

Celebra Grumpy Cat, pisica faimoasă pe internet datorita expresiei sale morocănoase, are un urmas. Juno este numele felinei care face senzatie in mediul online. Motanul are deja sute de mii de urmaritori care ii comenteaza privirea suparata.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Juno este un motan a carui privire pare sa spuna tot timpul: „Nu te plac”. Figura lui, suparata si dezamagita, ii confera un aer de superioritate. La aceasta contribuie ochii mari, de un galben patrunzator si smocurile de blana din varful capului.

In ciuda expresiei morocanoase, motanul este alintat de stapana lui si admirat de cei aproape 200 de mii de urmaritori pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Fanii s-au impartit chiar in doua tabere. Unii spun ca are personalitate si ca ochii sunt expresia caracterului de neclintit al lui Juno.

Altii ca blana lui este demna de o un adevarat star in rindul felinelor.

Juno are 6 ani si s-a nascut in New Jersey, Statele Unite din amestecul a doua rase cunoscute pentru parul lor lung: birmaneza si himalayana.

Stapana lui, Dominique Teta, spune ca a fost unicul pui din aceasta inedita combinatie.


Este si explicatia pentru aspectul sau suparat iar multi sunt convinsi ca Juno este noul Grumpy Cat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI