Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Kanye și „soția”, acuzați de indecență publică. Au fost văzuți în ipostaze mai puțin decente

Kanye West și Bianca, presupusa lui soție, sunt mai nou acuzați de indecență publică. Aflați într-un citybreak în Veneția, cuplul nonconformist a atras toate privirile turiștilor cu felul în care s-au comportat pe o barcă și au iscat și o adevărată revoltă în mediul online.

Redactia Stirile Kanal D,

Kanye și „soția”- acuzați de indecență publică [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kanye West și așa zisa soție au reușit să facă valuri și pe canalele din Veneția. De data aceasta rapper-ul i-a șocat pe turiștii aflați în gondole cu un spectacol halucinant și o priveliște la propriile fese.

Revoltă în mediul online după apariția lui Kanye West și a Biancăi, în Veneția

Imaginile surprinse de trecători îl arată pe Kanye acoperit bine de la gât în sus și descoperit la fel de bine de la brâu în jos, în timp ce Bianca pare că se odihnește lângă el într-o poziție cel puțin bizară. Apariția nonconformistă a cuplului nu a trecut nici de data aceasta netaxată, iar internauții s-au întrecut în critici.

Citește și: VIDEO- Kanye și „soția”, acuzați de indecență publică. Au fost văzuți în ipostaze mai puțin decente

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Criticii online au susținut că cei doi ar trebui chiar să primească o amendă de până la 390 de euro pentru indecență publică potrivit Daily Mail. Însă, pentru Kanye și Bianca toate aceste comentarii nu fac decât să-i încurajeze să surprindă la fel de tare și la următoarea apariție.
S-au cunoscut pentru prima dată în ianuarie 2023, la doar câteva luni după ce divorțul său a fost finalizat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI