"Rachete deasupra Kievului şi estului Ucrainei", a informat pe Telegram şeful administraţiei militare a capitalei ucrainene.

Citește și: VIDEO- Războiul dintre Rusia și Ucraina aduce în discuții obligativitatea serviciului militar. În ce țări ar putea fi reintrodusă?

La scurt timp, acelaşi canal oficial a transmis că "mai multe rachete" se îndreptau spre Kiev.

Cel puțin doi oameni și-au pierdut viața în bombardamentele de miercuri din capitala Ucrainei.

Rusia a atacat masiv capitala ucraineană cu rachete la primele ore ale dimineţii, în plină vizită a Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Șeful diplomației UE a fost nevoit să coboare, împreună cu restul delegaţiei, în adăpostul subteran al hotelului din Kiev unde este cazat.

Rusia, un nou atac cu rachete asupra Kievului

Rusia, un nou atac cu rachete asupra Kievului

[Sursa foto: Kyiv Post]

Alarma aeriană care l-a obligat pe politicianul spaniol să se adăpostească înainte de începerea programului său de întâlniri preconizate pentru miercuri- care cuprinde întrevederi cu preşedintele Volodimir Zelenski şi alţi lideri ucraineni- a fost declanşată în jurul orei locale 06:00 (03:00 GMT).

Kiev, teatru de război și în 2024

Kiev, teatru de război și în 2024

[Sursa foto: Twitter]

La o oră după ce sirenele au răsunat în oraş, avertizând asupra unor posibile atacuri, o explozie puternică a putut fi auzită în centrul Kievului, care ar fi putut fi rezultatul impactului dintre o rachetă rusească şi un proiectil lansat de apărarea antiaeriană ucraineană.

Şeful administraţiei militare a Kievului însuşi a confirmat în momentul bubuiturii că apărarea antiaeriană a fost activată şi a cerut locuitorilor capitalei să nu părăsească adăposturile până la încetarea alarmei.

Rusia, un nou atac cu rachete asupra Kievului

Rusia, un nou atac cu rachete asupra Kievului

[Sursa foto: Kyiv Post]

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si