La cei 38 de ani, vedeta americana de televiziune a descoperit stilul care i se potriveste perfect. Fotografii au surprins-o intr-o aparitie unica in timp ce isi etala formele intr-o tinuta inspirata din anii '90.

Body-ul mulat, care lasa impresia ca este usor transparent, avea imprimeuri mari gen tatuaje pe piept si pe picioare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fotomodel de succes, actrita si in curand avocat, Kim Kardashian a ales o tinuta semnata Jean Paul Gaultier pentru o iesire la ceas de seara.

Pentru a completa outfit-ul, Kim a asortat o pereche de sandale din PVC si o geanta din catifea intr-o nuanta burgund de efect.

In timpul zilei, bruneta alege mai degraba stilul casual, in nuante de mov si purpuriu, dar nu renunta la o pereche de pantaloni stralucitori.

Nu este prima aparitie a vedetei intr-o tinuta vintage. Kim Kardashian este recunoscuta pentru hainele ei indraznete, strinse pe corp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si