Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Kim Kardashian si-a schimbat stilul

VIDEO. Kim Kardashian si-a descoperit o noua pasiune in moda. Celebra bruneta apare peste tot imbracata vintage.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La cei 38 de ani, vedeta americana de televiziune a descoperit stilul care i se potriveste perfect. Fotografii au surprins-o intr-o aparitie unica in timp ce isi etala formele intr-o tinuta inspirata din anii '90.

Body-ul mulat, care lasa impresia ca este usor transparent, avea imprimeuri mari gen tatuaje pe piept si pe picioare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fotomodel de succes, actrita si in curand avocat, Kim Kardashian a ales o tinuta semnata Jean Paul Gaultier pentru o iesire la ceas de seara.

Pentru a completa outfit-ul, Kim a asortat o pereche de sandale din PVC si o geanta din catifea intr-o nuanta burgund de efect.

In timpul zilei, bruneta alege mai degraba stilul casual, in nuante de mov si purpuriu, dar nu renunta la o pereche de pantaloni stralucitori.

Nu este prima aparitie a vedetei intr-o tinuta vintage. Kim Kardashian este recunoscuta pentru hainele ei indraznete, strinse pe corp.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI