Imbracata intr-o rochie din satin lunga de culoare alba cu o funda pe un umar si cu insertii din pietre semipretioase, Kylie Minogue a stralucit pe covorul rosu la un eveniment monden organizat la Londra.

Vedeta, in varsta de 51 de ani a radiat de fericire la bratul noului sau partener de viata Paul Solomons, pe care l-a sorbit din priviri si chiar l-a sarutat in fata fanilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Kylie Minogue traieste, de anul tecut, o poveste de dragoste alaturi de mai tanarul sau iubit, Paul Solomons, iar acum cei doi au demonstrat lumii intregi ca relatia lor este una foarte stransa si fericita.

Cantareata chiar a declarat intr-un interviu ca a fost surprinsa sa-si gaseasca din nou dragostea dupa ce a rupt logodna cu actorul Joshua Sasse.

In ceea ce priveste cariera, Kylie Minogue se bucura de succes.

Dupa hituri precum „I Should Be So Lucky”, „Can't Get You Out of My Head” sau „I Believe in You” care au consacrat-o, acum ,noua sa piesa „New York City” are deja peste un milion de vizionari pe youtube.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si