“Am auzit o bubuitură dimineaţa!”, spune un martor al accidentului. Speriaţi, cei care au fost martori la acest dezastru au sunat imediat la 112.

Primul apel, făcut la ora 5 şi 20 de minute, anunţa că un microbuz s-a răsturant pe şinele de tramvai. Erau doi tineri în interior, iar unul nu mai respira.

Citeste si: Terifiant! Un tânăr și-a ucis adversarul dintr-un joc video după ce l-a "vânat" 2.700 de kilometri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Au pierdut controlul, s-au urcat pe bordură şi s-au întors cu maşina!”, a explicat un alt martor.

Microbuzul se deplasa cu viteză foarte mare, povestesc martorii. Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul masinii, a rupt un stâlp solid, din beton şi s-a răsturnat pe o parte, blocând circulaţia tramvaielor din Arad, în zona gării.

Citeste si: VIDEO- Copil de 7 ani, mort într-un accident produs de un vitezoman

“Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat Claudia Iuga de la IPJ Arad.

Poliţiştii au descoperit mai multe sticle goale de bere în microbuz, aşa că se ia în calcul ipoteza potrivit căreia cei doi au consumat alcool înainte de a porni la drum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si