Laurențiu a fost chemat pentru a doua oară în camera roșie, de data aceasta de Aisa. Data trecută, Laurențiu a fost cu Bianca și lucrurile nu au evoluat chiar lin.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa Iubirii. Laurențiu dă cărțile pe față

În cazul Aisei, îndoielile fetelor în privinta sincerității lui Laurentiu nu au avut efect. Din contră, Aisa spune că este mult mai interesată de el, asa că-i propune un joc: Adevar sau Provocare!

Citește și: VIDEO. Marinel și Cristina din Casa Iubirii, la "testul suprem". Radu moare de gelozie

Aisa i-a mărturisit lui Laurențiu că a emoționat-o cu o întrebare: "Cine a fost marea ei iubire?" Ea spune că o să-i povestească cine a fost "la un date mai lung dacă o să mă chemi".

Aisa și Laurențiu în camera roșie

Laurențiu a ales adevărul și Aisa l-a întrebat: "Ce te enerveaza cel mai tare într-o relație?"

Răspunsul lui Laurențiu a fost surprinzător și a făcut-o pe Aisa să râdă: "Mă deranjează când e vorba de o ceartă în relație și văd că nu am cu cine să mă cert!", a spus Laurențiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Emoții mari pentru concurenții din ,,Casa Iubirii”. Andreea Mantea va anunța cine va părăsi concursul

"Păi, ceartă-te acum și dup-aia ne împăcăm!", a glumit concurentul.

casa iubirii laurentiu aisa

Aisa și Laurentiu in camera roșie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Aisa nu rateaza ocazia si enumera si ceea ce ii place la Laurentiu: ,,Avem multe lucruri in comun!", spune ea.

"Îmi place fizic de tine și îmi place că ești competitiv. Mi se pare faină chestia asta. Îmi place că ai pisică, și eu am pisică. Pare că avem multe lucruri în comun, de exemplu amândoi am făcut sport", i-a spus Aisa.

Laurențiu a provocat-o pe Aisa să-i spună și lucrurile care nu-i plac la el: "Mi se pare că te lași influențat", a spus concurenta.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Conflict de proporții în ”Casa Iubirii”. Robert a fost avertizat de Ionuț: ”Nu-ți stă bine fără să instigi”

Al doilea lucru care o deranjează la Laurențiu este modul în care el își face live -urile din pat. "Îți văd părul din nas", spune Aisa.

Cum s-au derulat lucrurile în camera roșie cu Bianca

Bianca și Laurențiu s-au întâlnit în camera roșie zilele trecute. Lui Alexandru nu i-a căzut bine momentul în care a aflat că cei doi au ajuns la un pas de a se sărută! „Îi place de el și se poate întâmpla ceva!”

Laurențiu a pus la cale un joc de senzație și i-a transmis Biancăi în fața tuturor că o așteaptă în camera roșie, pentru a-i da un pupic pe obraz.

Pusă într-o situație extrem de delicată din nou, Bianca a încercat din răsputeri să refuze invitația lui Laurențiu, însă a fost asaltată atât din partea fetelor, cât și din partea băieților de îndemnuri și multă presiune menite să o convingă să meargă în camera roșie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si