Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Lecții de sport la malul mării, cu campioni la culturism

O plajă din Constanta s-a transformat intr-o sala de sport in aer liber. Turistii au fost hipnotizati de campionii la fitness si culturism, care le-au oferit lectii gratuit.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei mai buni sportivi ai Federatiei Romane de Culturism si Fitness au facut o demostratie de neuitat turistilor aflati pe aceasta plaja din Constanta.

Exercitiile spectaculoase i-au atras pe turistii care au vrut sa ia lectii de sport la malul marii. Inceputul a fost mai greu, insa pana la urma turistii au prins ritmul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bogdan Lucian Cristea, sportiv- Federatia Romana de Culturism si Fitness: Mereu incepi cu exercitiile de baza, flotarile. Daca nu le putem executa in mod normal, punem genunchii pe sol. Genuflexiuni la fel, ne putem aseza pe scaune si daca avem greutati de cateva kilograme putem sa facem exercitii cu ele.

Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness: Am decis impreuna cu colegii din biroul federal ca Federatia Romana de Culturism si Fitness sa organizam doua cantonamente, inaintea competitiilor importante, respectiv Campionatul European si Mondial. Bineinteles, fiind vara am ales marea.

Si daca tot se afla la malul marii, sportivii au decis sa doneze sange la centrul de transfuzii din Constanta, pentru turistii si localnicii aflati la nevoie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI