Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Legea junglei - pumni și picioare în trafic

Vestul sălbatic s-a mutat în trafic. Lângă București, un individ și-a ieșit din minți și a lovit cu picioarele o mașină după un accident pe care el l-a provocat, iar în Timișoara o șicanare între doi șoferi s-a lăsat cu o încăierare violentă în care s-a folosit și un spray lacrimogen.

Redactia Stirile Kanal D,

Vestul sălbatic s-a mutat în trafic.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

În Ilfov o tamponare ușoară e urmată de o reacție violentă. "Mi-a distrus și numărul de înmatriculare, mi-a rupt grila în față'.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Totul s-a petrecut pe bulevardul Pipera, în văzul celorlalți șoferi. "Un teribilist a ieșit în partea dreaptă de pe o străduță direct în banda unu, apoi a venit peste mine, m-a atins pe partea dreaptă. S-a dat jos din mașină, a început să dea cu picioarele, să-mi adreseze înjurii", spune șoferul păgubit.

Apoi individul s a făcut nevăzut. Victima a sunat la 112 și a depus plângere.

Suspectului i s-a deschis dosar penal, el nu are nici asigurare la mașină.

Legea junglei- pumni și picioare în trafic [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI