Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Legumele ciudate i-au adus succesul unui pensionar din Suceava

Un pensionar din Suceava a dat lovitura vietii sale, dupa ce si-a umplut solariile cu cele mai ciudate soiuri de legume si fructe. Dovlecelul tip sarpe, menta in 7 arome, vinetele albe si rosiile negre sunt doar cateva dintre bunatatile pe care barbatul si sotia lui le cultiva cu succes.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Solariile pensionarului Vasile Matrasoaia sunt pline de ciudatenii. De la castravetele amar, rosii de toate culorile si pana la diverse sortimente de fructe, pe care le gasim doar in gradinile cercetatorilor.

Citeste si: VIDEO| Alergiile la fructe. Ce ne sfătuiesc medicii

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Agricultorul din Suceava e mandru de plantatia lui- in special de rosiile negre, care sunt o ciudatenie pentru clienti.

Citeste si: VIDEO| Dăm cei mai mulți bani pe mâncare

Barbatul recunoaste ca dragostea pentru agricultura i-a rotunjit si veniturile. Nu mai depinde doar de pensie, ci a reusit sa faca o reala afacere din plantele ciudate, ale caror rasaduri le-a adus de la statiunea de cercetare din Buzau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI