Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Liviu Dragnea rămâne după gratii. Instanța supremă i-a respins contestația în anulare

Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat că a cerut instanței supreme să fie suspendată condamnarea de 3 ani și 6 luni, dar și să fie admisă în principiu contestația în anulare. Contestația a fost, însă, respinsă astăzi.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    ACTUZLIZARE. Instanța a respins contestația în anulare depusă de Liviu Dragnea pentru a scăpa de condamnare, dar a admis recursul în casație, care se va judeca în ianuarie. Până atunci, liderul PSD rămâne după gratii. 

    Liviu Dragnea. „S-a pus în discuție admisibilitatea în principiu a contestației în anulare formulate de noi. Este o etapă premergătoare, obligatoriu prevăzută de codul de procedură penală. Am susținut toate aspectele și elementele pe care le considerăm a fi legale și sperăm să se admită contestația în anulare, în principiu. Am cerut și suspendarea, așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Textul de lege este sec, spune doar că un complet de judecată poate dispune și suspendarea hotărârii care este atacată cu contestația în anulare, motiv pentru care este la îndemâna judecătorilor să aprecieze în ce măsură vor dispune sau nu suspendarea acestei hotărâri”, a declarat, la ieșirea din sediul instanței supreme, avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia

    Teodosiu.

    Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

    Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

    Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

    Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul de când acesta e la închisoare? Irina Tănase a recunoscut că e adormită în timpul zilei: “Este atât de greu”

    Liviu Dragnea. Potrivit apărătorului, nimeni nu i-a interzis lui Liviu Dragnea să discute cu jurnaliștii, însă nu era momentul potrivit.

    „De ce să nu poată vorbi? Nu îi interzice nimeni, dar nu cred că era firesc să stea de vorbă de la etaj.

    Ce să facă? Să ţipe?”, a comentat avocatul.

    Citeste si: CTP: Liviu Dragnea e un ayatollah al tupeului. Nu va renunța niciodată la lupta pentru putere

    Liviu Dragnea. „Ce a spus în fața instanței- se consideră în continuare că este un om nevinovat și a considerat că ce s-a susținut în contestația în anulare este perfect legal și admisibil.

    Nu știu dacă astăzi(, nu știu când. Sper să se întâmple”, a mai explicat Teodosiu, conform digi24.ro.

    Citeste si: Primele imagini cu Liviu Dragnea fără mustață! Cum arată după 5 luni de închisoare

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI