Si unitatile de invatamant din apropierea imobilului reprezinta un adevarat avantaj pentru viitorii proprietari. Dar fiti precauti totodata: in elanul achizitiilor, puteti sa va treziti ca circulati spre casa pe adevarate drumuri din mediul rural.

Citeste si: Pietele si magazinele sunt invadate de cartofii noi! Uite cum te înșeală comercianții în privința lor

Romanii inca isi cumpara locuinte masiv.

Cererea e tot mai mare atat in capitala, cat si in marile orase, precum Cluj, Sibiu, Iasi, Timisoara. Asa ca dezvoltatorii continua sa construiasca, spre apetitul pretentios al clientilor. Zona cea mai cautata ramane cea de nord, pentru ca…

Preturile pornesc de la 60.000 de euro pentru o garsoniera si pot ajunge la ordinul sutelor de mii de euro pentru vile sau penthouse-uri cu scara interioara si gradina spatioasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Citeste si: Ei sunt cei mai afectați de vremea schimbătoare din ultimele zile! Cum reacționeză meteosensibilii la schimbările climaterice?

Iar acestea nu sunt singurele cerinte pe care le au clientii din ce in ce mai pretentiosi: isi doresc piscina, plaja si un loc privilegiat langa lac pe ponton! 24.13

De partea cealalta a baricadei nordice din Bucuresti, intalnim…drumuri neasfaltate, gropi si un maldar de hartoape.

Cu toate acestea, romanii cu dare de mana, cumpara cu sute de mii de euro un petic de pamant, desi drumurile arata precum in Evul Mediu.

Pe hartie, traiesc in cartiere de lux, insa in realitate locuiesc precum in sate uitate de lume: fara asfalt si cu noroiul pana la glezne, locuitorii acestui cartier din nordul capitalei se roaga sa nu mai ploua, pentru ca altfel cosmarul niciodata nu s-ar sfarsi.

Citeste si: România este pe locul 1 în ceea ce privește mortalitatea pe șosele! "Aici sunt cele mai nesigure drumuri din Europa!"

In prezent, pretul unui mp in zona de sud, Berceni porneste de la 1.400 de euro si creste pana la 1.800 de euro, in zona de Vest, Militari, preturile pornesc de la 1.800 de euro pe mp. In centrul capitalei, raman preturile in continuare piperate, de la 2.500 de euro si chiar 3.000 euro mp, iar zona de nord ajunge sa depaseasca 3.000 de euro.

O veste buna e ca ieri, in Parlament s-a votat legea prin care dezvoltatorii nu mai au voie sa vanda locuinte pana nu dovedesc racordarea la locuinte. Legea vine dup ace mai multe blocuri in ultimii ani au fost mistuite de incedii provocate de instalatii electrice impovizate si amplificate de lipsa hidrantilor.

Citeste si: Un copil român a fost abuzat de un preot catolic spaniol!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si