Meteosensibilii sunt cei mai afectati de schimbarile vremii si chiar daca multi ii considera mai degraba mofturosi decat cu adevarat afectati, psihologii le iau apararea. Conditiile meteo ne influenteaza

Citeste si: Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul! A fost blocată în aeroport şi a ajuns cu întârziere: “Inadmisibil, lipsă de respect!”

Daca ieri ne bucuram de soare, astazi, vremea s-a schimbat brusc. Odata cu ea, ni se modifica si starea, cred cei mai multi, care pun moleseala, melancolia si starea de nervozitate pe seama fenomenelor meteo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Efectele vremii ne dau de cap si fizic, si psihic, spun cei pe care schimbarile bruste de temperatura ii afecteaza. Vremea urata nu face decat sa acutizeze suferinte mai vechi.

Citeste si: Folosești telefonul pe post de ceas deșteptător? Faci o GREȘEALĂ URIAȘĂ! Vezi de ce nu e bine să faci asta

"Cand ploua si e urat si mai e si frig, deja te apasa un pic la operatie simt asa cand se schimba vremea o durere, minuscula, nu foarte mare, dar in general durerea la operatiei si un fel

de stari, nu depresie, mai asa, sunt mai lenta", spune un meteodependent.

Altii, in schimb, n-au de suferit! "Astazi am avut si o zi libera de la serviciu, as fi vrut sa fie soare, am iesit putin la plimbare si nu ma indispune, nu am nicio problema, e binevenita si ploaia", spune altcineva.

Citeste si: Imagini de o VIOLENȚĂ ABSOLUTĂ la Galați! Un tânăr de 19 ani, bătut cu bestialitate de mai mulți taximetriști!

Desi scepticii nu-i cred pe cuvant, meteosensibilii exista. Disconfortul pe care il resimt odata cu schimbarea brusca a vremii are de cele mai multe ori cauze mai profunde,  motiv pentru care psihologii le vin in ajutor cu sfaturi.

Meteorologii n-au deocamdata vesti bune. Ne asteapta inca 5 zile de ploi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si