Descifrarea comunicatului CFR a fost pentru jurnaliști o încercare la fel de grea precum așteptarea pentru bieții călători.

"- Cât ați așteptat?

- O oră

- Optzeci de minute, dar ăia de la Budapesta vreo patru ore

- Constanța-Timișoara Nord și întârziere aproape două ore"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șase trenuri au rămas blocate din cauza unor probleme pe calea ferată, inclusiv o garnitură care se îndrepta spre Budapesta.

"Undeva până în Caransebeș s-a oprit în câmp, munți, nu știu să zic și a fost întârziere de aproximativ o oră pentru că s-au stricat niște linii"

Care a fost motivul acestui blocaj?

"În comunicatul oficial se vorbește de un deranjament survenit la linia de contact. Ni se transmite că se acționează pentru repunerea sub tensiune a liniei, după ce ulterior un tren de marfă a rămas defect. Așadar, defecțiunea acestui tren este motivul întârzierilor. Ulterior sau anterior nu reiese exact din comunicat, așa că am cerut lămuriri suplimentare. Ni s-a explicat un alt incident, un copac căzut pe linia de curent, detaliu care nu apare în comunicat. Așadar, ghinionul a lovit de două ori. Pe lângă un marfar defect și furtună a produs pagube.

Ieri, în Caraș Severin a fost valabil un cod galben de instabilitate atmosferică"

"- Cum a fost așteptarea?

- Cumplită, cumplită, nu nimic, nu era nici vagon restaurant tocmai că am întrebat pentru o cafea și nu era nimic. Se întâmplă așa pentru că de treizeci de ani nu se repară nimic, nu se investește deloc"

Citește și: Un turist german s-a stins din viață în gara Ghioroc din Arad. Tânărul de 21 de ani a fost electrocutat în timp ce-și făcea un selfie

În liniile ferate în 2021 trenurile din România au adunat întârzieri de aproximativ șase ani și jumătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si