Lucrează doar câteva zile pe săptămână, dar câștigă mai mulți bani decât la un job cu normă întreagă. Este vorba despre doamnele și domnișoarele care au ridicat make-up-ul la rang de artă și l-au transformat într-o meserie extrem de bănoasă și căutată. Un make-up artist poate ajunge să încaseze chiar și zeci de mii de lei într-o singură lună.

 

Cât câștigă un make-up artist

Când avea 30 de ani, Irina reușea să-și reinventeze complet cariera profesională într-un mod inspirațional și îndrăzneț. Chiar dacă avea o vastă experiență ca agent de vânzări, a decis să-și urmeze pasiunea pentru machiaj și estetică. De atunci au trecut opt ani, iar mica afacere s-a transformat într-un job atipic dar bănos.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Pompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare- antena3.ro

Citește și: VIDEO Machiajul care redă naturalețe și prospețime. Care este produsul care oferă trendul sezonului? ,,Este indispensabil în machiaj și o să vedeți că schimbă tot''

Pentru că majoritatea evenimentelor sunt în zilele de weekend, make-up artistele au programul încărcat doar câteva zile pe săptămână.

Motivate de remunerație generoasă dar și de programul avantajos, tot mai multe femei învață meseria.

Un curs complet ajunge să coste câteva mii de lei, însă elevele își pot recupera rapid investiția, în funcție de clientele pe care le vor avea și modul în care se promovează.

sursa foto: Shutterstock


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si