Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Luna plină va intra în Leu în această săptămână, ce e mai rău a trecut

Este săptămâna în care Luna plină în Leu ne aduce vestea unui nou început. Ce a fost mai rău a trecut. Acum este timpul să ne setăm reguli noi.

Iulian Ciurea,

În această săptămână avem parte de o lună plină, care ne va influența [Sursa foto: Libertatea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

In aceasta saptamana avem luna plina. De data aceasta in semnul Leului. „Este important sa gasim echilibru deoarece vom avea o multime de emotii. Eliberati gandurile negative si toate obstacolele, toate zodiile sunt influentate, insa, cel mai mult vor resimti aceasta energie a lunii pline, zodiile Varsator, Leu, Taur si Scorpion”, spun astrologii.

 

BERBEC

Acestia au multa energie pentru a-si imbunatati viata de cuplu. Va ganditi la planuri pentru a va relaxa si pentru a va imbunatati chiar si sectorul financiar. Prietenii va fac surprize placute.

TAUR

Taurii sunt concentrati pe sectorul carierei. Au parte de multe schimbari dar si de mult ajutor. Cereti ghidare si sfaturi.

Este o saptamana in care va puteti schimba look ul, dar si schimbari in viata personala.

GEMENI

Semnati contracte importante si va ganditi la relocare. Daca aveti de dat interviuri sau examene este important sa va pregatiti foarte bine. Succes pe sectorul financiar.

Săptămână ușor agitată, cu lună plină. Astrolog: Ce a fost mai rău a trecut

RAC

Racii au parte de multe evenimente in aceasta saptamana legate de familie. Tot ceea ce cautati este stabilitatea financiara. Discutii, dezbateri pe aceasta tema. Aveti mai multa incredere in planurile voastre.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

LEU

Leii au parte de o saptamana complicata, in special in sectorul amoros. Multe dezbateri si multe certuri. Poate ca este timpul sa spuneti lucrurilor pe nume si sa nu mai fiti gelosi.

FECIOARA

Fecioarele cauta perfectiunea la locul de munca in aceasta saptamana, dar nu par sa o gaseasca. De asemenea, nici acasa nu sunt lucrurile foarte bune. Este important sa dati timp inainte de a lua decizii. Sectorul sanatatii este vulnerabil.

BALANȚĂ

Balantele au sansa sa isi gaseasca in aceasta saptamana perechea potrivita. Imbunatatirea a vietii de cuplu, a celor care deja se afla intr-un cuplu, dar si imbunatatirea jobului. Acolo sarcinele sunt mai usoare si trebuie sa le imbratisati cu incredere.

SCORPION

Luna plina va ajuta in aceasta saptamana sa gasiti echilibru intre zona familiei si zona carierei. Va ganditi la renovare, la reamenajare sau relocare.

SAGETATOR

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Aveti o saptamana plina cu multe incercari, va deschideti catre noi orizonturi si catre o noua perspectiva de viata. Apar solutii daca le cautati acolo unde nu va asteptati.

Săptămâna cu lună plină. Vărsătorii își fac curat în viață

CAPRICORN

Capricornii au parte de foarte multe certuri in viata de cuplu. Discutii, dezbateri, dar in cele din urma veti gasi o solutie. Imprumuturi, credite si multa energie si catre sectorul dinanciar.

VARSATOR

Varsatorii isi fac curaj in aceasta saptamana sa elimine persoanele toxice din vietile lor. Multe parteneriate sau colaborari se pot termina. De asemenea, vedeti lumina de la capatul tunelului si luati decizii importante pentru viata voastra.

PESTI

Pestii au parte de o saptamana agitata. Poate veti experimenta insomnia, este important sa va spuneti toate lucrurile pe care le aveti pe suflet pentru a elibera aceste ganduri negative, emotii, stari de anxietate. Natura va poate fi de folos.

In concluzie, avem parte de o saptamana care ne va aduce multe noutati pe toate planurile, cu o conditie insa...

„Este important sa va mentineti optimisti si pozitivi si sa lasati energia lunii pline sa aduca claritate in viata voastra. Exprimati-va sentimentele cu onestitate si dati voie lucrurilor sa se intample. Ce e mai bun urmeaza”, spun astrologii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI